Tema değil gerçek windows XP türkçe .

Sponsorlu Bağlantılar

turan ahmet

turan ahmet

Üye
çok saol:)

kartal076

kartal076

Üye
link yenile :)

bark_41

bark_41

Üye
yav adam yapmış hazırlamış bişiler,birileri çıkıyor ortaya yırtık dondan çıkar gibi,adam gibi proğramı kurmadan detayları iyice okumadan kötülüyor,yav olum adam daha ne yapsın kurmuş proğramı teline resimlerini de eklemiş foruma,şunları yükle diyor teline.hata yapmadan iyimi lavuk beceremiyor sonrada kendi kabahatini proğramı binbir zahmetle yapana sövüp sayıyor,kitapsız diyecem günah ne desemki...sertifika ile ilgili bir sürü açılım var sitede mubarek bi incele bak.oku biraz site içinde gez dolaş...hemen hop balık piş ağzıma düş yok yavvv:)ben daha bilgisayarın a sını bilmezken böyle sitelerden öğrendim bu işleri az çok ama nasıl okuyarak..hemen şunu yapamadım bi yardımcı olun olmaz böyle olmaz,araştırmak lazım ONE MİNUTE:)

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yav adam yapmış hazırlamış bişiler,birileri çıkıyor ortaya yırtık dondan çıkar gibi,adam gibi proğramı kurmadan detayları iyice okumadan kötülüyor,yav olum adam daha ne yapsın kurmuş proğramı teline resimlerini de eklemiş foruma,şunları yükle diyor teline.hata yapmadan iyimi lavuk beceremiyor sonrada kendi kabahatini proğramı binbir zahmetle yapana sövüp sayıyor,kitapsız diyecem günah ne desemki...sertifika ile ilgili bir sürü açılım var sitede mubarek bi incele bak.oku biraz site içinde gez dolaş...hemen hop balık piş ağzıma düş yok yavvv:)ben daha bilgisayarın a sını bilmezken böyle sitelerden öğrendim bu işleri az çok ama nasıl okuyarak..hemen şunu yapamadım bi yardımcı olun olmaz böyle olmaz,araştırmak lazım ONE MİNUTE:)

tebrik ederim gerçekten mükemmeldin :anlas::alkis

by_romantix

Üye
Evet arkadaş zahmet verip uğraşmış ortaya birşey koymuş vede ğüzel bir uyğulamaya benziyor zaten öyle olmasaydı bu konu bukadar uzamazdı ancak genel olarak bakıldığında bende dahil çoğu kişi bu uygulamayı çalıştıramamış malesef bence bu konuyu fazla uzatmamak gerekiyor.

suspect18

Üye
e65 de olurmu?

crazyserkan25

crazyserkan25

Üye
abi nokia 6670 e attım dosya bozuk dio

--------------- Ekleme ---------------

yinee teşekkür ederim

açil
cevap lütfen

bana ulşmak isteyenler için msn adresim [email protected]

In_Mystery53

In_Mystery53

Üye
Arkadaşlar ben çok istiyorum bu programı fakat sertifika sorunundan dolayı yükleyemiyorum sertifikalanmış halini koyarlarsa sevinirim lütfen arkadaşlar yardımlaşalım yardımınızı bekliyorum teşekkürler

msn adresim [email protected] yardım

muhyittin

Üye
sağol ama sertifika hatası veriyor

KUZLUK

Üye
Samsung i 550 de denedim çalışıyor teşekkürler

cesaretli

cesaretli

Üye
n73'üm de sorunsuz çalışmaktadır.

kartal076

kartal076

Üye
arkadaş ben bi türlü indiremedim tıklıyom hata diyoo ....

hasan299

hasan299

Üye
kardes hersey ıcın cok aol ama ben 6220 classic kullanıcısyım bende sertifika sorunu aldım artık bırı bana bu sertıfıkayı detaylı anlatabılırmı lutfen sımdıden tesekkur edrım

ersoyw

Üye
tesekkurler simdi yukluyorum

_kursatt_

Üye
tesekkurler

rido59

rido59

Üye
sertifika hatası alıyorum biraz daha acıklayıcı olabilirseniz sevinirim 6220 classic . var elimde bir türlü yükleyemedim :(

delidolu5

Üye
arkadaşım hiçbir sorunum yok signed falan ama xp uygulaması kendini sürekli hafıza kartına kuruyor bunu bitürlü durduramadım hafıza kartını cıkarttıgımda ise uygulama kurulamadı hafıza kartı takılı deil hatası alıyorum...

destansal

destansal

Üye
kardeş bu pro ne işe yarıyo

kayhan1

Üye
arkadaşlarrr allah rızası için yardım edin çalıştıramadım photonu da yükledim ama açılaK GİBİ OLUYOR AMA AÇILMIYOR HELP????

mirhabi

Üye
Python ve PythonScriptShell ve megamodülpack nereden yükleyebilirim yardımcı olursan sevinirim teşekkürler

bilgisayarı kapat yerine yeniden başlata bas telefon kapanıp açılacaktır

Üst Alt