Tema değil gerçek windows XP türkçe .

Sponsorlu Bağlantılar

ManTooLs

Üye
birader eline saglıkte sertifika sorunu var bide( Python ve PythonScriptShell ve megamodülpack dosyaları filan hepsini bi zip yapıpda linklersen iii olur daha faydalı olursun yanlız s60 v3 için olanları kast ediyorum olrsa sevinirim tessekkürler) :)

witgenstain

Üye
üstad ellerine sağlık

fatih#350

Üye
sen kafana takma kufurlerı kardesım zoruna gıdıyo serefsızlerın ellerıne saglık bı repde ben verdım sana brawo

sefai77

sefai77

Üye
deneyelim bakalım çalışacak mı n73 te güzel programa benziyor

--------------- Ekleme ---------------

süper birşey bu yaa eline sağlık kardeşşş

tutasste

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler fakat Python ve PythonScriptShell ve megamodülpack nereden bulucaz bunları?

Çalışması için pyton uygulamalarını da kurdum fakat program açılmıyor. Bilginize :)

balistik81

Üye
sertifika hatası veriyor uygylama saglıyıcısıyla görüşün diyor N73 benim tel yardım edersen alla razın olsun kardeş

corchy

corchy

Üye
6600 çalısırmı hoca

sirrigiris

Üye
teşekkürler ama e65 de çalışmadı

boraaksuyek

Üye
saol dostum süper olmuş

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
harikasın dostum

by_romantix

Üye
arkadaşlar benim n73 de de çalışmadı ancak pyhton adlı pro. ile birlikte çalıştığı söyleniyor

***zWrC***

***zWrC***

Üye
:yurugerçekten çokkkk teşekkürler :yuru

kazuyavarol

kazuyavarol

Üye
kardaşim ellerine saglık super çalişma tşk sistem error dıyor kardaşim.

emrah215

Üye
nokia 6110 da calisim mi??? bilen varmi?? olan varsa bana gönderirmisiniz? [email protected]

e_r_EN

e_r_EN

Üye
modül pack dosyasını burdan indirebilirsiniz diğerlerini forumda aratın

ayrıca n73de sorunsuz kurdum arlkadaşlar dosayları tel hafızasına yükleyin

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
eyvallah cok saol kardesim

86vural

Üye
ya arkadaşlar boşuna kendinizi kasmayın bi halt yemiyor bu program mobile xp falan hikaye. telefonu kapatma tuşunu programa eklemişler birtek odur bir kaçta çakma xp fotografı eklenmiş. hm bide telefonu kapatmayıda beceremiyor zaten kapatma tuşuyla yardımda bulunursan kapatıyor :)

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar boşuna kendinizi kasmayın bi halt yemiyor bu program mobile xp falan hikaye. telefonu kapatma tuşunu programa eklemişler birtek odur bir kaçta çakma xp fotografı eklenmiş. hm bide telefonu kapatmayıda beceremiyor zaten kapatma tuşuyla yardımda bulunursan kapatıyor :)

:birak::sahan2::sahan:
dingil yap da kullanalım o zaman...anca kötü eleştiri tapıyorsunuz..
sizin yüzünüzden başkaları faydalanamıyor....:lac::oku:stres::alsana::seytan6:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N78 de denendi çalışmamıştır.Emeğiniz için teşekkürler

Üst Alt