avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
Time git orda kısaca form doldurup gönderirler daha iyi olur. Elinde gonderdigine dair kanit olur bisey olursa yuklenirsin onlarairtibat numarasi da alirsin
Yerim onlarin faturasini ucretli yapilcak ben hic fatura gibi seylerin hesabini vermek zorunda kalmadim sadece isim numara alip gonderiyolardi. başkasının adına da gönderdim yine sorun çıkmadı. Sadece araci olcaklar kendileri yapiyolar sanki. servise ulasinca irtibat ve takip icin mesaj gonderiyorlar zaten ama ben cekinirdim kargoyla gondermeye
Bekletmeden yaparlar inşallahuzun sure kirik kullandin ben sabredemezdim o kadar iyi dayandin. Gecmis olsun
ürünü iyice sar sorunu bildiren bir kagıt koy adres falana gerek yok kargo faturasında yazıyor daha sonra kutula bataryadını felan koy çünkü gelmedigi için sorun çıkartırlar (karıştırırlar diye korkuyorsan bataryanı kalemle ufak bir çiz)sonra telpayı veya samsung ara hangi kargo firmasıyla anlaşmaları oldugunu sor ve o firmayla karşı ödemeli olarak yolla kargo firması fatura kescektir onu al ve sakla telefonuna bişe olursa bu evrak resmiyet kazanıyor servis sana ücreti çıkartcak genellikle 3 iş günü içinde ararlar ve banka hesabına para yatırmanı isterler kabul et ama degişecek parçanın stokta olup olmadıgını sor stokta varsa parayı yatır ve sürekli ara ne zaman yapılcak diye ikaz et
Telpa kargo ile ürün gönderdim hiç bir sey olmadı. Anlaşmalı oldukları firma ile ücretsiz olarak gönderin. Kargo da takibinj online yapın. Ellerine ulaştığını gördüğünüz de iletişime geçip telefonu yaptırın. Aramaz iseniz bazen işleme gitmesi uzun süre biliyor oda bir ihtimal. S3 gibi bir cihaz dan 500 ile 600 tl para alacak hemen yaparlar
umarım bekletmezler bugün kargoya verdim yarın ellerinde olsa hani samsung'dan da parçayı bekleseler cuma günüde taksalar ve gönderseler cumartesi günü en erken elimde olur diye düşünüyorumuzun süre kırık kullanmadım kullanamadım
- - - Eklendi - - -
bugün güzelce bir kutunun içine yerleştirip mng kargoyla anlaşmaları varmış mng kargoyla ücretsiz kendilerine gönderdim
babam servisi aramış parça samsung'dan sipariş verilecek demişler
1-2 gün içinde size döneriz demişler bakalım neler olacak
yanlız bataryayı ve batarya kapağını bilerek serviste karışır diye göndermedim zaten arıza belli ekran içeriden kırık bir tek o değişecekkos koca serviste de s3 bataryası yoksa bu işi yapmasınlar dimi
Bana 400'e yapariz demislerdi ben de ona gore hazirlandim de belki yaparlar
bir aradım 499 TL dediler bir aradım 540 TL dediler ne biliyim ne kadara yapacaklarıda belli değil:
ellerine ulaşır ulaşmaz dediğin gibi yapıyım ozaman direkt ben arıyımsağol
Hayırlı olsun bi ekran 500 tl vay bebenim e250 vardı samsunga hep telpayla gönderiyodum telpa garantisi var diye parçasını değiştirip yolluyodu beleşe
benim bataryayı 2 ayda degiştirdiler üretici firmada parça stogu yoksa yurtdışından sipariş veriyolar oda en az 15 günde geliyor ellerinde varsa yararına olur
benim bataryayı 2 ayda degiştirdiler üretici firmada parça stogu yoksa yurtdışından sipariş veriyolar oda en az 15 günde geliyor ellerinde varsa yararına olur
Bana 400'e yapariz demislerdi ben de ona gore hazirlandim de belki yaparlar
babama da sabah 530 TL civarı demişlersürekli fiyatları değişiyor
Hayırlı olsun Talip en yakın zamanda tazecik döner İnşallah
- - - Eklendi - - -
Ortası yok mu? desene
bir aradım 499 TL dediler bir aradım 540 TL dediler ne biliyim ne kadara yapacaklarıda belli değil:
ellerine ulaşır ulaşmaz dediğin gibi yapıyım ozaman direkt ben arıyımsağol
bu 500 550 tl dediğin şey nedir ?
inşallah
- - - Eklendi - - -
ben bataryayı göndermedim problem olur mu ?
- - - Eklendi - - -
kargo Telpa'ya gitti,servisi bugün mü arıyalım yoksa yarın mı arkadaşlar ?
Bence ara, Batarya senin sıfır gibi başkası ile karışırsa pişman olurdun seviste illaki bulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?