telinizi pc den kontrol edin gelişmiş bir program

Sponsorlu Bağlantılar

musstaffa

musstaffa

Üye
bu olmamış active edilmiyor ayrıca bluetooth ayarıyla çakışma ihtimali var kaldırırken zarar görebilir

bora_16

Üye
emeğine sağlık

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
çok teşekkrüler güzel bişe bu

smhumr

Üye
Mobiola Remote Phone Control for S60v2telefonunuzu pc nizden kontrol edebileceğiniz çok gelişmiş farklı bir yazılım

Temel Özellikleri* Telefonunuzun ekranını pc nizde görme* Pc nizin klavye ve mouse u ile ekranda göreceğiniz telefonunuzu kontrol edebilme* Zoom yapabilme özelliği* Ekran görüntüsü alabilme* Video Kaydı yapabilme* Blutooth ve Usb ile çalışma imkanı* Skype ve Youtube videolarınızı görüntüleyebilme kaydedebilme

Destekleyen ModellerNokia 6681, Nokia 6682, Samsung SGH-D720, Nokia 3230, Nokia 6670, Panasonic X700, Panasonic X800, Nokia N70, Nokia N72, Nokia 6630, Samsung SGH-D730, Nokia N90, Nokia 6260, Nokia 7610, Nokia 6620, Nokia 6600, Nokia 6680
ii de pc den telefona gırs yapamadım nası gırıyoz onuda oret yanı bıze !..

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
ii de pc den telefona gırs yapamadım nası gırıyoz onuda oret yanı bıze !..
yok kardesim yaaa acmayın böle sacma sağan konularıı gerk yok millet o kadar soru yazmıs insan bi cevp werir

yueseyemi

Üye
iyimiş teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

bune yaa çalışmıyor insan bir cevap yazar

Emre-45

Emre-45

Üye
teşekkürler....

--------------- Ekleme ---------------

tşkler..

poyraz_216

Üye
ayıp olmassa seni bi kaşık suda bogarım insan bi activide kodu verir yoksada yok der ayıp

efe_46

efe_46

Üye
tşkler eline emeğine sağlıkk

Abcamak

Üye
Bluetooth 6600 bağlanmıyor bilen var mı?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

macman

macman

Üye
thenks

ocoist

Üye
çalışıyor.ama de olsa süper olucak

ser444

Üye
active kodu ne arkadaşım
nerde admin nerde modaretör nerdeeee 1.000.000 üye var ama cevap veren yok yetkili neyse 1.000.000 üye

pol_ist

pol_ist

Üye
tesekkurler

alialp59

Üye
rtrytetyrueye5qyw4rtw4rw

idris_35

idris_35

Üye
Teşekkürleer

starsss

starsss

Üye
6680 de denedim çalışıyor fakat tam sürüm değil.Ben bluetooth la bağlandım;Telefona ve pc ye gerekli uygulamaları kurun, pc den programı çalıştırın ve options tan en alttaki com bağlantısını ''com 5(bluetooth)'' olanı seçin, sonra telefondan programa girirerek connect-->bluetooth-->pc nizi seçip tamam diyince telefonu pc den konrol edebilirsin.
Önemli not:Bluetooth driverları kurulu ve pc aratıldığında ''bulunabilir'' olmasılazım.

g1gfe4ds2

Üye
ya bunu kabloyla baglayabilen var mı???