Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telimden otomatik mms gidiyor.acil yardim!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teluzmani
Üye
Konu Sahibi
Telimden otomatik mms gidiyor.acil yardim!!!
Arkadaslar nokia 6600 kullaniyorum.arkadasim telefonuma normal bir sms yolluyor.gelen sms otomatikman mms'e donusup geri gidiyor.Telime format attim gene olmadi.camwarior antivurus yukleyebilecegim wap adresleri varmi?
ediesel
Üye
Kardeşim senin teline virüs girmiş. Hemen bi antivirüs porgramı kur ya da herşeyini yedekle ve format at
teluzmani
Üye
Konu Sahibi
yedeklemeyi nasil yapicam.antivurus icin wap adresi varmi!format attim gene olmadi
CryDaqqeR
Üye
virüs programlarını çok uzakta aramana gerek yok sitemizde zaten var http://www.maxicep.com/s60-antivirus-guvenlik-korunma/
çok önemli bişey yoksa yedeklemeye çalışma bence format atarsan geçmez çünkü o virüs kendini hem tel haf. hem kart haf. kopyalıyo tele format atarsan kartı taktığında otomatik tekrar bulaşıyo
benim sana tavsiyem kartı biçimlendirmeye bas başladıktan sonra iptal et kart bozuk desin sonra tele format at ve kartı tekrar biçimlendir programsız kesin çözüm denedim oldu