Jelly Beanci
Üye
Ozaman hdmi 2.0 olan bi video kaynağından2.0 var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
60hz 4k görüntü alabilirsiniz
Ozaman hdmi 2.0 olan bi video kaynağından2.0 var
Ben de monitörlere bakıyorumASLINDA buda benim aklima takilan bi soru var
gecen sene samsung ues8000 model fu ll hd tv aldik(4000) tl
dedem gilde gecen hafta 900 tlye lg 4k tv aldilar sizce tuhaf deilmi
samsungun 4klari 5000 tlden baslarken
lg 750 tlye 4k tv veriyo![]()

aynen bisey var lgde amaBen de monitörlere bakıyorum
1080p hdmi li ips bi monitör
1000 tl den başlıyor![]()
S6 daki gördüğüm en 4k görüntüyü televizyon bana sunuyor bence güzelHer 4K aynı kaliteyi mi veriyor da hepsi 4.000 5.000 olsun? Çözünürlük direkt kalite olmadığından 500 liraya bile 4K satılabilir.Yani Sony kameralarının 21 mp olup çöp fotolar çekmesi olayı.
Televizyon alacak olanlara Lg den başka televizyon önermiyorum.4K'yı tüm elektronik cihazlarda gereksiz gördüğümden sırf 4K diye bunca paralar bayılmayın.
fu ll Hd LA740S var bende eminim bu cihazdan daha iyi bir görüntü sunuyordur.
Her 4K aynı kaliteyi mi veriyor da hepsi 4.000 5.000 olsun? Çözünürlük direkt kalite olmadığından 500 liraya bile 4K satılabilir.Yani Sony kameralarının 21 mp olup çöp fotolar çekmesi olayı.
Televizyon alacak olanlara Lg den başka televizyon önermiyorum.4K'yı tüm elektronik cihazlarda gereksiz gördüğümden sırf 4K diye bunca paralar bayılmayın.
fu ll Hd LA740S var bende eminim bu cihazdan daha iyi bir görüntü sunuyordur.
@0MG90 knk ne yapakArada kalite farkı var. Sizin aldığınız 1080p televizyonun daha çok özelliği vardır, daha kaliteli görüntü sunar. Ama o arkadaş ne yapmış etmiş yine lafı Sony'e getirmiş. Ben böyle Sony düşmanı LG fanı görmedim ya.@0MG90 knk ne yapak
Ben de monitörlere bakıyorum
1080p hdmi li ips bi monitör
1000 tl den başlıyor![]()

32" bana fazla benim masanın üstünde dolap varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve konuyu açan arkadaş cidden güzel bir televizyon almışsın hayırlı olsun
telefon olayı çok farklıPanel katitesi
Kullanılan bileşenler
Kullanılan teknolojiler
Fiyatı etkiler
Bugün
500tl ye de telefon var 4299 a da var
Ama ikiside telefon
Aynı mantık bilmem anlatabildim mi?
32" bana fazla benim masanın üstünde dolap var
Max 23" falan lazım
telde ramden tut işlemci ekran kartı anakart hertürlü fark hızı etkiliyor ama monitörden beklentin diyelin hd görüntü versin ve ips olsun hd ve ips olan bütün monitörler nerdeyse aynı görüntüyü verir kullanılan teknolojiler bileşenler filan da %90 aynıdır çünkü sn onun teknolojisini belirtmişsin ips diye ips de kullanılan teknolojiler ve bileşenler belli birtek daha dandiğini kullanırlar aynı görevi aynı şekilde görür ama sn kullanamazsan çabuk bozulur (ki bn snn çok iyi kullanacağını düşünüyorum.)Şimdi her telefonda farklı ekran var ama bazıları yok quantum ipstelefon olayı çok farklıtelde ramden tut işlemci ekran kartı anakart hertürlü fark hızı etkiliyor ama monitörden beklentin diyelin hd görüntü versin ve ips olsun hd ve ips olan bütün monitörler nerdeyse aynı görüntüyü verir kullanılan teknolojiler bileşenler filan da %90 aynıdır çünkü sn onun teknolojisini belirtmişsin ips diye ips de kullanılan teknolojiler ve bileşenler belli birtek daha dandiğini kullanırlar aynı görevi aynı şekilde görür ama sn kullanamazsan çabuk bozulur (ki bn snn çok iyi kullanacağını düşünüyorum.)
o true hd quantum ips filan satmak için normal ips ten %20 daha parlak filan yapıyorlar dışarda kullanmadıkça fazla fark etmezsinŞimdi her telefonda farklı ekran var ama bazıları yok quantum ips
Yok true hd ips falan diye öne çıkıyor ozaman fark yokken neden daha fazla para veriyoruz
Tv lerede işlemci ve ram hatta hdmi sayısı
İşletim sistemi hafızası gibi ince ayrıntılar var sadece panelden oluşmuyorlar
Aynen 4k ya taşıyor taşıyabileceği kadarYeni jenerasyon tüm 4K lg televizyonlar 60p yayınları destekliyor. Bende 2 yıldır LG 42LB652V-ZA modelini kullanıyordum 2. bir tv olarakta 4K LG 55UF950V modelini aldım kanal geçişleri oldukca tatminkar en iyi yanı ise 4K upscaler yani fu ll hd yayınları 4k yayınların çözünürlülüğüne yakın bir hale getiriyor oldukca keyifli lg iyi bir seçim güle güle kullanın.
lg 43uf6807 var bi de farkı nedir acaba2.0 var
yaridan sonra tum piksellerim renk korune donusmeye basladiSen onu boşver de bu televizyon 4k yayını alarmı 60fps oynatırımi araştırdım pek fazla birşey de çıkmadı
nitekim samsungun telefonlardaki kalitesizliginden dolayi ben samsunga guvenmiyorum lg favorin olur. ama, tv konusundaki tercihim kesinlikle sony