Teleservice Sitesi Neden Açılmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice Sitesi Neden Açılmıyor?
Teleservice Sitesi Neden Açılmıyor? teleservice.com.tr bide telefon numarasını aradığımda 15 haneli seri numarasını kodladığım halde yine kodlayın diyor ve bağlanmıyor ne yapabilirim?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bazı saatler arası açılmıyo. akşam üstü dene dostum. yada direkt ara nolcak

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
By_Casparov

By_Casparov

Üye

turka_10

Üye
ben ankarada kvk ya gittim telin ön kamerasında tozlanmadan dolayı artık biz yapmıyoruz Nokia kendisi tamirat yapıyor deyip gönderdi :s muhtemelen teleserviste yapmaz artık

scorpion11

scorpion11

Üye
teleservis'te her yerde yok.Uğraş dur.

saynesim

saynesim

Üye
Bende anlamadım ama wifi olmuyor mobil den bağlandım açılıyor kardeşim bide öyle dene

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş,ben telefonu istanbula teleserviceye kargo ile gönderdim bugün baktım sabah 9.30'da ulaşmış kargo takipte alınmış.Ama ben teleserviceye girdiğimde imei yi girdiğimde sisteme kayıtlı böyle bir imei bulanamamıştır diyor ne yapabilirim şimdilik diyarbakırdayım.yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÖEY

ÖEY

Üye
Henüz işlem sırasına girmemiştir panik yapacak bir şey yok. Yarın ara sor teleservise ok;)

• Beğen
Tepkiler: blackcemre

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Halen öyle yazıyor ne yapmalıyıım.

ÖEY

ÖEY

Üye
Arayıp sor teleservisi telefonum elinize ulaştı mı diye? Ben telefonu izmir teleservise verdim 4 gün sonra sistemlerine girişi yapıldı telefonun. Ben de arayıp sormuştum ve çıkan bayan internet sitemizde görülmüyor olabilir, güncellenmemiştir ama telefon bize ulaşmış demişti.

• Beğen

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Arayıp sor teleservisi telefonum elinize ulaştı mı diye? Ben telefonu izmir teleservise verdim 4 gün sonra sistemlerine girişi yapıldı telefonun. Ben de arayıp sormuştum ve çıkan bayan internet sitemizde görülmüyor olabilir, güncellenmemiştir ama telefon bize ulaşmış demişti.
kayıt sırasında dedi fakat kaç gün sürecek?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kardeş,ben telefonu istanbula teleserviceye kargo ile gönderdim bugün baktım sabah 9.30'da ulaşmış kargo takipte alınmış.Ama ben teleserviceye girdiğimde imei yi girdiğimde sisteme kayıtlı böyle bir imei bulanamamıştır diyor ne yapabilirim şimdilik diyarbakırdayım.yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 güne tamir kaydı açılır. 1 hafta içinde imei kontrolü yapın. Ücretli tamirlerde haber vermiyorlar.(40 tl üzerinde) Benim telefonum o yüzden 2hafta yatmış. Çok ilgili bir servisler!!! Telefonda Gebzeden Maltepeye 12gunde gidip geldi.!!!!!!!!!!!!!

• Beğen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bende açık :SD

ÖEY

ÖEY

Üye
Allah hepimizi bu teleservis belasından bir an önce kurtarır inşallah, daha iyi bir servisle huzura ereriz :D:D:D

• Beğen

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
3 güne tamir kaydı açılır. 1 hafta içinde imei kontrolü yapın. Ücretli tamirlerde haber vermiyorlar.(40 tl üzerinde) Benim telefonum o yüzden 2hafta yatmış. Çok ilgili bir servisler!!! Telefonda Gebzeden Maltepeye 12gunde gidip geldi.!!!!!!!!!!!!!
Kardeş salı bugün çarşamba 2.iş günü oldu yarın mutlaka kayıt olması lazım öyle değil mi? arkadaşlar beni de bu adam gibi kayıt için bu kadar gün bekletirler mi son durum:imei kaydı bulanamamıştırTelefonumu 03.09.2013 tarihinde Teleservice Maltepe adresine yolladım . Ancak web sayfasında bulunan onarım sorgulama ekranında IMEI numarası ile telefonumu sorguladığımda , bu IMEI numarası ile kayıtlı cihaz bulunmamaktadır şeklinde uyarı veriyor. Müşteri hizmetleri numarasını arıyorum , benden kayıtlı IMEI numarası girmemi istiyor .IMEI numaramı giriyorum , ancak yine aynı şekilde bu IMEI numarası kayıtlı değildir deyip telefonu kapatıyorHalen telefonumun kaydı yapılmamış.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu teleservice böyle çalışıyor telefon ellerinde imei kaydı sisteme giriş yapıp güncelleme yapılınca görünecektir. Bende 3-4 günü buldu. Hiç dert etme sıkıntı yok. İmei kaydı ile iş bitmeyecek ona göre hareket edin.

Telefon neden tamire gitti sorabilir miyim???

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Bu teleservice böyle çalışıyor telefon ellerinde imei kaydı sisteme giriş yapıp güncelleme yapılınca görünecektir. Bende 3-4 günü buldu. Hiç dert etme sıkıntı yok. İmei kaydı ile iş bitmeyecek ona göre hareket edin.

Telefon neden tamire gitti sorabilir miyim???
İki gündür işlem sırasındadır diyor bugün cumartesi onarıma alırlar mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Daha önceki konunuzda da söyledim, lütfen biraz sabırlı olun.

Kargo ulaşır ulaşmaz yapılsın, hemen ertesi gün geri dönsün istiyorsunuz.
Servisteki tek cihaz sizinki midir acaba? İstanbul gibi bir şehirde?

Ben de ses gitmeme sorunundan dolayı vermiştim. Üstelik kendi şehrimdeki bir servise. 2 gün işlem sırasında bekledi.

Hele sizinki kargo ile ve üstelik İstanbul gibi yoğun bir şehre gitmiş.

Lütfen gerekli sabrı göstermeden daha servise gönderdiğinizin ikinci üçüncü günü konu açmayın.

Cihazınızda ciddi bir mekanik arıza yada yurtdışından parça gereksinimi yoksa işleme alındığı gün yapılır ve muhtemelen ertesi gün size kargolanır.