teleservice hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

anıl12312

Üye
    Konu Sahibi
teleservice hakkinda
Arkadaşlar merhaba bende htc wildfire s markalı telefon var ve teefonumu servise vericem daha önce 2 kez gitti ve bu kez 3 olucak ama ben telefonumun birebir değişmesini veya ust modelle değişmesini isticem acaba degistirirlermi telefonu gondercegim neden kasa oynaması telefonun bazı kulakliklari tanımaması ve telefonun arada sırada çekmemesi kasma ve donma bazen reset atması acaba degistirirlermi veya üstüne para ile üst model telefon verirlermi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu durumlarda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmanız faydalı olabilir.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Bu biraz ugraslı ve zor bir süreç olacaktır. Ben sıfır aldıgım telefonum arızalı çıktı tam 1 sene sonunda 5.kez verişimde degiştiler. Ve telefonu garantiye ver al derken telefon daha çok hasarla geliyor benim sol altta ekran çatlamıştı. Tavsiyem ugrasmak yerine telefonu satıp öyle yenisini almanızdır.

krocix

Üye
HTC desire x telefonumun anakartı yanmıştı. garantiye gönderdim. anakart değişimi bekleniyor dedi. sonra vazgeçtiler telefon değişimi bekleniyor dedi. 1 hafta içinde yeni telefon gönderdiler :D teleservice candır :D

anıl12312

Üye
    Konu Sahibi
HTC desire x telefonumun anakartı yanmıştı. garantiye gönderdim. anakart değişimi bekleniyor dedi. sonra vazgeçtiler telefon değişimi bekleniyor dedi. 1 hafta içinde yeni telefon gönderdiler :D teleservice candır :D

cevabın için teşekkür ederim ama senin telefonun yeni benim eski ve telefon üretilmiyor diye biliyorum HTC nin kendi sitesinden eski telefonları kaldırdı sadece yeni çıkan desire x,sv veya one serisi var benim cihazımla ilgili napcaklar acaba bugün servise verdim bakalım hayırlısı.telefonu 1. verişimde tam 36 gün beklemiştim ve anakartı değiştirmişlerdi(arıza açma kapama tuşunun çalışmaması) 2.verişim ise yine aynı nedenden dolayı verdim bu sefer cihaz komple değişti yazıyordu ama kasadaki fln çizikler duruyordu ve imei numarasına kadar aynıydı cihaz bu verişim 3. oluyor bu sefer 20 gün dolasıya kadar beklicem yapamazlarsa değişim veya bir üst modelle değişim isticem ama benim telefon üretimde değil nasıl yapcaklar veya üst model olarak desire s veya desire hd var onlarda üretilmiyo muhtemelen desire c veya desire x verirler veya para iadesi yaparlar galiba