Teleservice Hakkında Bilgi Sahibi Olan Var Mı ?

bana çok garip geldi aynı yerden yolladım ama farklı yerlere gitti

ÖEY

Üye
KVK parasını verirsen bakıyor ama ilginç bir durum olmuş.

demekki bu adamların huyu bu ilk gönderdiğinde kısa sürede işlem yapmadan yolluyorlar 2. kere gönderdiğinde günlerce bekletiyorlar vay vay nelerle uğraşıyoruz ya

Sayın Müşterimiz ;Cihazınızın onarım işlemleri devam etmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır.Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
Garanti Durumu:
Garanti Dahili
Fatura Bilgisi:0 TL
Müşteri Bilgileri
Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri:14.08.2013 00:00:00 / Trabzon Teknik Servis
Müşteri:EYÜP KOÇ
İl / İlçe:ORDU / ÜNYE
Model:Lumia 920
Teslimat Bilgileri
Teslim Alan:
Teslimat Bekliyor Tarihi:
Teslimat Tarihi:

aynen böyle yazıyor

Konu Sahibi
Hadi hayırlısı bana süpriz bir fatura çıktı. 57 tl çingene hesabı. 55 değil 60 hiç değil. Ortası 57 Tl. Yarın ben bunlarla hakikaten akraba olacağım.

- - - Eklendi - - -

Yarın beraber gidelim mi ATAŞEHİR'e. Gebzeden gelirim şahsen.

- - - Eklendi - - -

Tırtservice mi aman uzak dur!

ÖEY

Üye
Valla benim kasa değişimi olacak ve KVK minimum 200 tl dedi, teleservice 90 tl o yüzden mecburi gönderiyorum telefonu

ya ne iğrenç yerdir burası ben anlamadım nasıl bir acımasızlıktır . formun arkasını okudunmu bu arada 40 tl ye kadar olan ücretlendirmelerde haber verilmez yazıyor : ) valla bu gün gidemedim işler çok yoğun ama yarın fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum yine reset attı cihaz onu bile becerememiş adamlar. Sabah buraya yazarım gidebilirsem atla gel valla . Hani 1-2 tanesini döverimde içerideki beyaz gömlekli elemanlar kalabalık : )))

Ya işin kötü kısmı bu sefer bıraktığımda 30 günden önce gelmez. 3 günde geldiğine göre birşeye dokunmamışlar şimdiki bırakışımda işlem görecek büyük ihtimal oda 30 gün falan sürer herhalde . O kadar sürede telefonsuz sıkıntı olur

merlin19

Üye
Anadolu yakasında kargoya verilen telefon tam 15 günde mecidiyeköy / sakarya telekoma geldi sağolsun çok hızlı firma bunlar kendim gidip alsaydım altunizade tarafında teleservice en kötü 2 saat'imi alırdı çok ama çok hızlı ve ilgili bir firma herşeyleri sorun

ataşehir servisi yurtiçi ile çalışıyor ve kargo ofisi ile servis arasında 2 km var yok çok az bir yol yani . Geçen hafta gittiğimde telefonu elden almak için dün sabah verdik dediler ben kargoya gittim daha gelmedi dedi : ) gerisini sen düşün..

Konu Sahibi
1 ay sonra telefon geldi. Batarya bomboştu yazılım optimizasyon yapıldı yazmışlar.Korkarak teslim aldım desem yeridir. Malum teleservice olunca tırsıyorum. Birde o kargo firmasına ayrı paragraf açmak istiyorum. Gebze'den minibüs ile 45 dakikada gidip tamir ücreti ödeyip geri dönüş yaptım. Geçen çarşamba kargoya vermişler pazartesi günü cihaz ancak gelebildi!!!!

hasim38

Üye
Konu hortlayacak ama
Yahu bi hata ettik netcell garantili cihaz aldık o da servisi teleservismiş.Bundan önce zen5 vardı.Oda bilkom du.Heralde o da teleservise gitmişti.Ama onda değişim almıştım.
Neyse 735 im var ve garantiye gitmeli.Sorunlar:
Sim kartımı ara ara okumuyor (ki elimde video var 735 de okumazken 6303 de okudu)
Batarya gitmiyor
Isınıyor
Ve böyle anlık kitleniyor.
Benim şuan üstümde büyük bir korku var.Sizce ne yapmalıyım.Yollarken video da yollayacağım.Eğer olmaz batırırlarsa babam aracılığıyla hakem heyetine gideceğim.Gidersem bu video işe yarar mı ve bu video teleservise söker mi?

Konu Sahibi
Sen önce bir yolla. Benim ve burada arkadaşlarımızın yaşadıklarını yaşarsan ve cihaz tamir olmazsa (sanmam ama) cihazı ısrarla servise geri gönder. 3 kere aynı, 5 kere farklı arıza nedeniyle giderse ya para iadesi yada cihaz değişimi istersin.

hasim38

Üye
@DarkredBlue61 abim sağolsun içimi rahatlattı.
Sorun olursa yazarım size

Tepkiler: DarkredBlue61
@DarkredBlue61 abim sağolsun içimi rahatlattı.
Sorun olursa yazarım size
Estafurullah Bende Cihaz Bugün Yarın Gelir Yazarım size Ha Eğer İmkanın Varsa Ankara Necatibeydekine Gönder Olmazsa Ben Gayet Razıyım Ara Görüş Olmazsa Kargo İle Postala Gitsin Haydın Selametle

Tepkiler: hasim38

hasim38

Üye
Estafurullah Bende Cihaz Bugün Yarın Gelir Yazarım size Ha Eğer İmkanın Varsa Ankara Necatibeydekine Gönder Olmazsa Ben Gayet Razıyım Ara Görüş Olmazsa Kargo İle Postala Gitsin Haydın Selametle
Eyvallah abicim Nokia İstanbula yolla dedi bende Nokia Care aracılığıyla yollayacağım.Garanti olsun

Tepkiler: DarkredBlue61