Teleservice 'e Garantiye Giden Iphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

nmkc7

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice 'e Garantiye Giden Iphone 4s
Merhaba Arkadaşlar;

Iphone 4s telefonumu 16-07-2013 tarihinde vodafone shop aracılığı ile teleservice e gönderdim,telefoncu arkadaş beyaz olduğu için ve fatura bedeli yüksek olduğu için yerine 5 gönderebilirler demişti(daha önce 5-6 kere olduğunu söyledi ) sizin başınıza geldimi böyle bir durum ?

Telefonun arızları

Kilit tuşu çalışmıyor
Gelen çağrıların %80ninde dokunmatik çalışmıyo
r.

Kargo Giriş Tarihi:
2013-07-17
Tamir Bilgisi:
Degisim cihazi beklemektedir
Durum:
Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

frngyhn

frngyhn

Üye
ben ilk defa böyle bir durum duyuyorum ama fatura bedelinin yüksek olsada renk önemli değil gönderceklerini zannetmem bence telefoncu seni keklemiş :) Ama Gönderirlersede Ne mutlu Sana :)

dmatias

Üye
aslında apple büyük bi firma ve sen mağdur durumdasın böyle bi incelik yapsa zarar değil kar eder bakarsın yaparlar büyük firmalar ara sıra böyle incelik yapar :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Çok güzel olur senin için. Yapabilirler de. Daha önce de bi yerde duymuştum. Nerde olduğunu hatırlamıyorum.

dmatias

Üye
kilit tuşunun çalışmamasını kullanıcı hatası olarak görmüyolar mı?

nmkc7

Üye
    Konu Sahibi
Banada öyle geldi ama umut dünyası işte ya tutarsa :9

Iphoneda herşey garantiye girer diye biliyorum ;

Gelirse paylaşırım sizinle.

restmod

restmod

Üye
Daha yeni yollamiasin teli degisim karari alinirsa sana faturada yazan degere gore bir cihaz vermek zorunda olabilir yani iphone5

nmkc7

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 olmadı galiba :)

Merhaba

Değişim aynı özelliklerde yeni bir cihazla sağlanacaktır.

IPHONE 4S 16GB SWAP BEYAZ

İyi çalışmalar
Teleservice
[email protected]

restmod

restmod

Üye
swap cihaz kabul etmeyin para iadesi isteyin

nmkc7

Üye
    Konu Sahibi
Neden swap cihazın neyi var ?

sonuçda sıfır cihaz daha öncede gönderdim 4-5 adet telefon hepsi swap geldi ve gerçekden sıfırdı cihazlar.

Neyse Swap geliyor gene :)

Kargo Giriş Tarihi:2013-07-17
Bitiş Tarihi:2013-07-24
Tamir Bilgisi:Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
Durum:Cihazınız son test aşamasındadır.

fk555897

fk555897

Üye
4S'de bende de böyle birşey oluyordu. Telefonun üst tuşuna basınca düzeliyor.

-Fight-

-Fight-

Üye
swaü cihaz kutusuz sıfır cihaz diye biliyorum

restmod

restmod

Üye
Neden swap cihazın neyi var ?

sonuçda sıfır cihaz daha öncede gönderdim 4-5 adet telefon hepsi swap geldi ve gerçekden sıfırdı cihazlar.

Neyse Swap geliyor gene :)

Durum:Cihazınız son test aşamasındadır.

Sifir cihaz degil daha onceden acilip tamir edilmis cihazdir swap yenilemislerdir sifir gibi gorunur ama sonucta daha onceden acilmis.

-Fight-

-Fight-

Üye
apple asla cihaz tamir etmez ettirmeye karşı bırakın sıfırlanmış cihazı içini bile açtırmıyor aslında araştırırsanız öğrenirsiniz

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Apple ne gönderirse göndersin. Düzgün bir şey gönderir. Koca marka diğer markalar gibi kendini küçük düşürecek şeyler yapmaz bana kalırsa.

nmkc7

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha öcne de gönderdim cidden sıfır cihaz geldi swap değiişimi çoğu yanlış biliyor.

Bu arada teleservice bu sefer şaşırttı beni. 1 haftada sonuçlandı.

Durum:Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.

dmatias

Üye
swap cihazı 0 değil diyen arkadaşlar media markette gitti gidiyorda yüzde 25 yüzde 50 indirime aldığnız cihazlar 0 cihaz mı sanıyosunuz :D (apple dan bahsetmiyorum sadece diğer markalar için konuşuyorum)

ezgozkn

Üye
Merhaba bende iphone 5 kullanıyorum vodafone'dan kontratlı olarak aldım teleservice garantisinde. Telefonumun Kilit tuşu bozuldu yaklaşık 3 ay o şekilde kullandım servise gondermeye vaktim olmadığı için. Pazartesi günü elimden düştü ve telefonun sağ üst köşesi biraz hasar aldı.Telefonumu dün kargoyla yolladım ama acaba kilit tuşumun bozulmasını aldığı hasar yüzünden kullanıcı hatası olarak değerlendirirler mi ?

1818

Üye
Ben daha öcne de gönderdim cidden sıfır cihaz geldi swap değiişimi çoğu yanlış biliyor.

Bu arada teleservice bu sefer şaşırttı beni. 1 haftada sonuçlandı.

Durum:Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.

tekrardan hayırlı olsun cihazınız ben,mde hiçbir düşme ve darbeye maruz kalmamasına rağmen üst ekranda kasa ile cam arasında oynama ve açılma oldu teknosa aracılığıyla gönderdim kayıt işlem sırasında diyor inş. kısa zmanda değiştirirler zaten teknolojik aletlerde şansım yok 4s de böyle oldu ..

Üst Alt