teleofn cok ISINIYOR acil yardim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
teleofn cok ISINIYOR acil yardim!!!
arkadaslar telefonum c7 internete girdigimde kameranin oldugu bolge asiri derecede isiniyor birsey olcak diye korkuyorum yardim edebilecek varmi

esatgelmedi

Üye
internete girdiğinde belli bir seviyede ısınması normal genelde bataryadan kaynaklanır. ancak elini yakacak seviyede ya da anormal bir ısınma varsa bir an önce servise gönder. benim başıma samsung telefonumda gelmişti konuşurken su kaynatıyordu resmen. servise gönderdim ana kartı değişti düzeldi.

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaslar telefonum c7 internete girdigimde kameranin oldugu bolge asiri derecede isiniyor birsey olcak diye korkuyorum yardim edebilecek varmi

Muhtemelen sizin 3g şebekesi açık olmalı, şebekeyi kapatın. 2g yani gsm yapın telefon ısınmaz.

----------Eklendi @ 11:10:15 ---------- Yazıldı @ 11:08:04 ----------

Ayarlar > Bağlantı > Şebeke > Şebeke Modu > Gsm yapın

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Hattınız vodafone ise ve üstüne 3G,den internete giriyorsanız gayet normaldir şaşırmayın :D
tek çözümü telin 3G modunu kapatın :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
metal ısıyı daha hızlı yayar sorun olacagını sanmıyorum kullandıgın alana bağlı

atakan25

atakan25

Üye
ben c6-01 i aldığımda 2 hafta çok ısındı sonra normale döndü

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye

merhaba arkadaşım ben de aynı dertten muzdariptim 2 gün öncesine kadar aşağıdaki konuyuda ben açtım zaten bi dene

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/c7de-cogumuzun-derdi-asiri-isinmaya-galiba-cozumu-buldum-609202.html#post4411685

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt