Telelefon Öneri??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkey

Üye
sensationda beats audio yok bu bir ikincisi super amoled plus sadece 800x480 destekliyor istediğin benchmark testine videoya bak galaxy s2 sensationdan iyidir

HTC nin dediğim gibi en güzel tarafı unofficial destek. Yani evet var :D ve o kadar eminsen gel kapıştıralim benchmark ları ;)

klongs

klongs

Üye
sanki portlama galaxy s2 de yok

furkey

Üye
sanki portlama galaxy s2 de yok

Sadece equalizer ini portlarsin onu da dandik bi programla yapabilirsin. Beats audio tam verimle sadece sense 3.6 ve 4.0 sürümünde çalışır. Bundan dolayı HTC de miui veya sense olmayan romlar kullanmıyorum.

Yani evet s2 de yok beats audio.

klongs

klongs

Üye
evet tabi tabi sadece eqolayzersa nasil beats kulakligi taniyor ve seste fark ediyor

furkey

Üye
evet tabi tabi sadece eqolayzersa nasil beats kulakligi taniyor ve seste fark ediyor

Equalizer da bile o kadar fark oluyor düşün artık kendisinde nasıl büyük bi fark olduğunu :D sony nin mp3 lerinden almadığım zevki alıyorum :D

avcitalip

avcitalip

Üye
sesi önemliyse n9 dan uzak dur zaten uygulamalarıda kısıtlı ama n9 dolby ses sistemi kullanıyor yani çıkan ses kaliteli ama şiddeti düşük program konusunda yıl sonuna kadar android ics nin geliştirileceğini söylüyorlar ama yıl sonuna kadar idare edersin...

bence bekle bütçeni'de arttır iphone lere bak iphone 5 ler piyasaya çıksın 1-2 ay sonra ben almayı düşünüyorum

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tartışmalar güzel hangi telefonun artısı yada eksisi olduğunu tüm üyeler görebilecek o yüzden ben onların adına tsk ederim. Son düşüncem ise lg optimus black yönünde hem fiyatı uygun hemde cihaz güzel diyorlar her yerde ses düşük biraz belki fakat bi çözüm bulacam artık. İphone ise bana göre değil kardeşim kullanamam onu önerin için tsk ederim ;-)

lalezar___

lalezar___

Üye
şeyyy köşeye sıkıştım sanırım? Neyse benim de bi kaç sözüm vardır elbet ;)

İlk olarak evet benim telefonla aynı fiyata sahip. Ama daha güçlü olduğu fikrine nerden kapıldın çok ciddi manada merak ediyorum. DonanımHaberde yapılan incelemelerde Sensation ın işlemci olarak daha güçlü olduğu kanıtlandı. Kamera karşılaştırmalarında HTC Sensation S2 den daha iyi çıktı. Oyun performansına gelince. 480x800 çözünürlükle 540x960 çözünürlük arasında tabii ki fark olacak. Aynı olay bilgisayarda da var mesela. Sen oyunun grafiklerini hiç düşürmeden sadece çözünürlüğü azaltarak performansı arttırabilirsin. Samsungun kullanıcılarını kandırmak için oynadığı bir oyun bu sadece. Web browser performansının iyiliği konusunda haklısın. 0.5 sn daha erken açıyor browserı. 0.5 saniyede neler olmaz ki dimi? Kasıyor derken haklısın. Bu kadar çok animasyona bilgisayar olsa kasılır. Ama s2 nin kasılmamasını nerden çıkardın? Cahil sanıyorsan beni bu konuda cahil değilim onu söyleyim. S2 yi denedim ve benzer kasılmaları orada da gördüm. (Touchwiz gibi dandik java kaçkını bir arayüze rağmen). S2 nin Samoled Plus ekranı SLCD den tabii ki daha iyidir. Bu tartışılmaz bir gerçek. Ama dediğim gibi çözünürlük işi batırıyor. Ha bu arada sen ekranının sağlamlığının Samoledden geldiğini mi sanıyorsun? Gorilla Glass diye bir araştırır mısın benim için?

Ha bu arada: Daha fazla ve uzun sürecek gerek resmi gerekse gayriresme (gayriresmi olayı bu işin en güzel tarafı) bile benim HTC seçmem için büyük bir etken. Beats Audio yu da unutmamak gerek.

Neyse çok uzatmadan burada noktalamak istiyorum. Cevap verirsin umarım...

Bu arada madem s2 ye bu kadar güveniyorsun benchmark yapalım mı? :)

Şimdi sana son kez cevap vereceğim

ilk önce şunu izle:

sonra buraya gir karşılaştır:

işlemcin daha güçlüymüş fakat daha yavaş çalışıyor ne anladım ben bu işlemciden. Ekranı htc snsden daha saglam mı daha saglam s2 video foto konusunda htc den daha üstün ne anladım o çözünürlükten seninle daha fazla vakit harcayamıyacağım zaten hayatımdan bir kaç dakika çalmış bulunuyorsun. donanım haberdeki bu videoyu izledikten sonra s2 den sadece çözünürlüğün biraz daha yüksek olduğunu farkedeceksin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt