Telelefon Öneri??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
Telelefon Öneri??
Merhaba arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım bu konu hakkında o zaman bütçe biraz kısıtlıydı şimdi biraz daha bütçe buldum 1200 tl ye kadar var elimde sizce nasıl bi cihaz alayım..

ben biraz araştırdım gördüğüm cihazlar şunlar sizce nasıl:
LG optimus black
Samsung Galaksi S Plus

Birde Nokia n9 tasarım olarak güzel geldi fakat cihaz nasıl uygulama sıkıntısı varmı bilmiyorum android mi alayım yoksa onumu tam bilmiyorum bu konu hakkında görüşlerinizi istiyorum.

not: arkadaşlar önereceğiniz telde ses yüksek çıkara bilen bi cihaz olursa iyi olur iş nedeni ile çalıştığım ortam gürültülü de :)

furkey

Üye
n9 mükemmel tasarım, mükemmel hız ve daha da mükemmel bir işletim sistemiyle geliyor. Uygulamalar hariç her türlü senin isteklerini fazlasıyla karşılayacak mükemmel bir telefon. Uygulama problem olmayacaksa hiç düşünme al derim ama uygulama problem olur diyorsan samsungdan uzak dur geri kalan hemen hepsi iyidir.

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
neden samsung dan uzak durayım peki?

legolas29

legolas29

Üye
Samsungdan uzak niye dursun uygulama telefonu samsung zaten...

• Beğen
Tepkiler: S@H!N
PriZm

PriZm

Üye
ben romlarla uğraşmam,sense arayüzlü,stabil sistemli kendisinden ics li telefon isterim dersen HTC Evo 3D
Modifiye manyağı isen
(benim gibi :D) ,Ekranı Plazma TV lerden bile net olsun dersen Galaxy S.

S1 varken S+ listeden çıkar bence.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Şahsen 2si arasından blacki secerdim ben.Bide rom atarsın.Ökuz gibi bağırtırsın telefonu.

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
ben romlarla uğraşmam,sense arayüzlü,stabil sistemli kendisinden ics li telefon isterim dersen HTC Evo 3D
Modifiye manyağı isen
(benim gibi :D) ,Ekranı Plazma TV lerden bile net olsun dersen Galaxy S.

S1 varken S+ listeden çıkar bence.
hocam bi yerde htc evo 3d sorunlu bi cihaz olduğunu okudum gibi sanki öyle bişey varmı?

---------- Eklendi @ 17:16:08 ---------- Yazıldı @ 17:15:08 ----------

Şahsen 2si arasından blacki secerdim ben.Bide rom atarsın.Ökuz gibi bağırtırsın telefonu.

hmm lg yazılım pek geliştirmiyor diyorlar rom atmadan orjinalini bozmadan kullansam yavaş mı olur makine?

birde arkadaşlar samsung galaksi neksus nasıl bi cihaz fiyat olarak nasıl??

PriZm

PriZm

Üye
Evo 3D nin batarya ve ekranın 30 dakika sonra göz yorması dışında bir sorunu yok diye biliyorum.donanım olarak s2 ile yarışacak düzeyde bir telefon.

Galaxy Nexus bence güzel telefon.ama fiyatını hak edermi bilinmez.(Türe bekleniyorsun:ehe)

klongs

klongs

Üye
evo 3d de ics yok :D

lalezar___

lalezar___

Üye
n9 mükemmel tasarım, mükemmel hız ve daha da mükemmel bir işletim sistemiyle geliyor. Uygulamalar hariç her türlü senin isteklerini fazlasıyla karşılayacak mükemmel bir telefon. Uygulama problem olmayacaksa hiç düşünme al derim ama uygulama problem olur diyorsan samsungdan uzak dur geri kalan hemen hepsi iyidir.

samsungdan uzak dur diyorsun kullandıgın telefon htc sensation senin telefonunla karşılaştırdıgında senın telefonunla aynı fiyata sahip olup daha güçlü ve daha hızlı kameria performansı daha iyi şarj performansı daha iyi web tarayıcı performansı daha iyi oyun performansı daha iyi senın telefonunda ara yüz geçişleri yaparken telefon bazen kasabiliyor samsungda istesen de geçiş yaparken veya farklı bir işlem yaparken kastıramasın samsungun s2 nin ekranı super amoled olup senın erkanından daha saglam ve daha canlı renklere sahiptir tek artısı senın ekran çözünürlüğünun bir daha iyi olması teknik destek konusunda belki daha iyidir fakat telefon olarak bakıldıgında senın telefonundan kesınıkle daha iyi

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
Hım peki arkadaşlar s2 de kafama yattı htc evo 3d mi s2 mi diye sorsam ne dersiniz? S2 fiyatı düştü gibi görüyorum o yüzden böyle sordum ;-)

klongs

klongs

Üye
galaxy s2

• Beğen
Tepkiler: S@H!N
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Xperia Arc 's :oke: :naughty:

oylum61

Üye
Htc 3d yerine lg 3d yi tavsiye ederim..

klongs

klongs

Üye
evet güzel bi cihaza benziyor bu telefonda tşkler. ayrıca bu cihazda iki hopörlör mü var?

xperia arc i bilmiyorum ama galaxy s2 nin hopörlörü bayağı iyi mesela biri arıyor hopörlörü açıyorum teli masanın üstüne koyuyorum dediğim anlıyor karşı taraf

furkey

Üye
samsungdan uzak dur diyorsun kullandıgın telefon htc sensation senin telefonunla karşılaştırdıgında senın telefonunla aynı fiyata sahip olup daha güçlü ve daha hızlı kameria performansı daha iyi şarj performansı daha iyi web tarayıcı performansı daha iyi oyun performansı daha iyi senın telefonunda ara yüz geçişleri yaparken telefon bazen kasabiliyor samsungda istesen de geçiş yaparken veya farklı bir işlem yaparken kastıramasın samsungun s2 nin ekranı super amoled olup senın erkanından daha saglam ve daha canlı renklere sahiptir tek artısı senın ekran çözünürlüğünun bir daha iyi olması teknik destek konusunda belki daha iyidir fakat telefon olarak bakıldıgında senın telefonundan kesınıkle daha iyi

şeyyy köşeye sıkıştım sanırım? Neyse benim de bi kaç sözüm vardır elbet ;)

İlk olarak evet benim telefonla aynı fiyata sahip. Ama daha güçlü olduğu fikrine nerden kapıldın çok ciddi manada merak ediyorum. DonanımHaberde yapılan incelemelerde Sensation ın işlemci olarak daha güçlü olduğu kanıtlandı. Kamera karşılaştırmalarında HTC Sensation S2 den daha iyi çıktı. Oyun performansına gelince. 480x800 çözünürlükle 540x960 çözünürlük arasında tabii ki fark olacak. Aynı olay bilgisayarda da var mesela. Sen oyunun grafiklerini hiç düşürmeden sadece çözünürlüğü azaltarak performansı arttırabilirsin. Samsungun kullanıcılarını kandırmak için oynadığı bir oyun bu sadece. Web browser performansının iyiliği konusunda haklısın. 0.5 sn daha erken açıyor browserı. 0.5 saniyede neler olmaz ki dimi? Kasıyor derken haklısın. Bu kadar çok animasyona bilgisayar olsa kasılır. Ama s2 nin kasılmamasını nerden çıkardın? Cahil sanıyorsan beni bu konuda cahil değilim onu söyleyim. S2 yi denedim ve benzer kasılmaları orada da gördüm. (Touchwiz gibi dandik java kaçkını bir arayüze rağmen). S2 nin Samoled Plus ekranı SLCD den tabii ki daha iyidir. Bu tartışılmaz bir gerçek. Ama dediğim gibi çözünürlük işi batırıyor. Ha bu arada sen ekranının sağlamlığının Samoledden geldiğini mi sanıyorsun? Gorilla Glass diye bir araştırır mısın benim için?

Ha bu arada: Daha fazla ve uzun sürecek gerek resmi gerekse gayriresme (gayriresmi olayı bu işin en güzel tarafı) bile benim HTC seçmem için büyük bir etken. Beats Audio yu da unutmamak gerek.

Neyse çok uzatmadan burada noktalamak istiyorum. Cevap verirsin umarım...

Bu arada madem s2 ye bu kadar güveniyorsun benchmark yapalım mı? :)

klongs

klongs

Üye
sensationda beats audio yok bu bir ikincisi super amoled plus sadece 800x480 destekliyor istediğin benchmark testine videoya bak galaxy s2 sensationdan iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt