rewaz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Reklam değildi. Varsayalım reklam kendi üzerinden ödemelerde. %100 onay mesajı almak zorunda. Nasıl bi cesaretse buna bile gerek duymuyor.Yanlışlıkla reklama tıklamış olabilir misin ?
şu sözlerin ironi den ileri gitmiyor. Onaylamak için,düşünmeyi gerektirecek herhangi rakam, yazı yada resim yok. Kısacası bu tür cıkarak herhangi para tuzağını telefonun daki virus veya 8 aylık cocuk dahi onaylayabilir.Telefon numarani ilgili abonelik sayfasına yazıp onaylaman gerekiyor. Bir şey paylaşıyorsun ama yarım yamalak.
Benimde karşıma yüzlerce kere çıktı bu reklam sayfaları "telefon numarani yaz ve onayla" diyor.
Kendi hatanı telekomun hatası gibi paylaşman saçma bir durum.
şu sözlerin ironi den ileri gitmiyor. Onaylamak için,düşünmeyi gerektirecek herhangi rakam, yazı yada resim yok. Kısacası bu tür cıkarak herhangi para tuzağını telefonun daki virus veya 8 aylık cocuk dahi onaylayabilir.
Senin dediğin wifi kullanırken çıkıyor dogru. numara filan biseyler istiyor.İroniyle ne alakası var olanı söylüyorum.
Açılan sayfa Internet geçmişinde kayıtlıdır eklersen tıklayıp bakabilirim.
Geçen sene bende de oldu onay vermedim ne olur ne olmaz diye Menü tuşu ile çıkış yaptım İnterneti kapatıp programı sonlandırdım 10saniye sonra kısa mesaj abone oldunuz dedi bir 10lira ödedik gitti
"Kadının herkez siz gibi degil "dediği taraf burası.
Bana dokunan bu. Göz görerken, kulak duyarken Salak ve Enayi yerine konulmak. Ve bunu milyonlarca insana yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?