Faturasız / Faturalı Telekom Çaresizim yalanı. Uyarı içerir.

Sponsorlu Bağlantılar

rewaz

Üye
    Konu Sahibi
Telekom Çaresizim yalanı. Uyarı içerir.
Gece apk indirmeye çalışırken. alakasız bir siteye telekom yönlendirme yaptı. ordan çıkmaya ugraşıyorum ve tak diye bi mesaj , mobil ödeme onayınız, kabul edilmistir. haftalık 14tl faturanıza yansıtılacaktır. Ne oluyo derken iki mesaj daha üye olunduğum söylenen sitenin bilgileri kullanıcı adı falan fistan.
Hemen müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Ödeme onayı icin herhangi bi mesaj gelmedi ve telekoma herhangi bir onay mesajı yollamadım dedim Para iadesi istedim. Verdikleri cevab : Telekom iradesi dışında oluyor. O parayı ödeyeceksiniz. şeklinde idi.
İradesi dışında ne demek. öyleyse binlere kişinin kart ve kişisel bilgileri tehlikede ve ayrıca BTK internet üzerinden yapılan alışlarda , ilgili firmanın kullanıcı tarafından onay mesajını sifreli alarak işlem yapabilir.
Sizde dikkatli olun ve bu haksızlığa karşı dik durun. faturarıza yansıması halinde tüketici mahkemeleri Size yardımcı olacaktır. Lütfen hakkınızı arayın.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yanlışlıkla reklama tıklamış olabilir misin ?

• Beğen
Tepkiler: phasan

rewaz

Üye
    Konu Sahibi
Yanlışlıkla reklama tıklamış olabilir misin ?
Reklam değildi. Varsayalım reklam kendi üzerinden ödemelerde. %100 onay mesajı almak zorunda. Nasıl bi cesaretse buna bile gerek duymuyor.
yıllar önce yine böyle bi olay yaşamıştım. müşteri hizmetleriyle 20-30 dk konuştuktan sonra . hala haklı olduklarını idda ederken. Herkez Siz gibi degil beyfendi. dedi. Ha demek öyle diyorsunuz milleti yolunacak kaz görüyorsunuz dedim kapattım. Kısa süre sonra müdürleri aradı. Beyfendi şikayetinizi inceledik , paranız geri iade edildi ve özür dileyip kapattı.
ilgili mesajların resimlerini eklemek istiyorum fakat. link milk bir türlü ekleyemedim.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
TTnin online islemler uygulamasi uzerinden iptal edebilmeniz gerekli idi yanlis hatirlamiyorsam, ama yine arayip mudurle gorusebilirsiniz daha iyi olur aslinda..

Da®kness

Da®kness

Üye
Vodafone'da online işlemlerden mobil ödemeyi kapatmıştım. Böyle bir sorun yaşayacağımı zannetmem. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: teknognc
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Telefon numarani ilgili abonelik sayfasına yazıp onaylaman gerekiyor. Bir şey paylaşıyorsun ama yarım yamalak.
Benimde karşıma yüzlerce kere çıktı bu reklam sayfaları "telefon numarani yaz ve onayla" diyor.
Kendi hatanı telekomun hatası gibi paylaşman saçma bir durum.

rewaz

Üye
    Konu Sahibi
Telefon numarani ilgili abonelik sayfasına yazıp onaylaman gerekiyor. Bir şey paylaşıyorsun ama yarım yamalak.
Benimde karşıma yüzlerce kere çıktı bu reklam sayfaları "telefon numarani yaz ve onayla" diyor.
Kendi hatanı telekomun hatası gibi paylaşman saçma bir durum.
şu sözlerin ironi den ileri gitmiyor. Onaylamak için,düşünmeyi gerektirecek herhangi rakam, yazı yada resim yok. Kısacası bu tür cıkarak herhangi para tuzağını telefonun daki virus veya 8 aylık cocuk dahi onaylayabilir.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Geçen sene bende de oldu onay vermedim ne olur ne olmaz diye Menü tuşu ile çıkış yaptım İnterneti kapatıp programı sonlandırdım 10saniye sonra kısa mesaj abone oldunuz dedi bir 10lira ödedik gitti

yurtiçi kargo ile gönderildi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
şu sözlerin ironi den ileri gitmiyor. Onaylamak için,düşünmeyi gerektirecek herhangi rakam, yazı yada resim yok. Kısacası bu tür cıkarak herhangi para tuzağını telefonun daki virus veya 8 aylık cocuk dahi onaylayabilir.

İroniyle ne alakası var olanı söylüyorum.
Açılan sayfa Internet geçmişinde kayıtlıdır eklersen tıklayıp bakabilirim.

rewaz

Üye
    Konu Sahibi
İroniyle ne alakası var olanı söylüyorum.
Açılan sayfa Internet geçmişinde kayıtlıdır eklersen tıklayıp bakabilirim.
Senin dediğin wifi kullanırken çıkıyor dogru. numara filan biseyler istiyor.
Ben direk avea (Telekom )mobil internetini kullanırken yaşandı olay.
Belli ki Herşey Telekomun bilgisi dahilinde, gülünç ve kendilerini karalayan kısımda burası..
Bizlik bişey degil ve engelleyemiyoruz, bir defalına ödeyin. ve mobil ödemenizi kapatalım bir daha böyle bir şeyle karşılaşmasınız şeklinde.
Peki hanfendi milyonlarca insanın bilgisi var sizde bunların hepsi tehlikede diyorum. Konuyu degistiriyorlar.
Geçen sene bende de oldu onay vermedim ne olur ne olmaz diye Menü tuşu ile çıkış yaptım İnterneti kapatıp programı sonlandırdım 10saniye sonra kısa mesaj abone oldunuz dedi bir 10lira ödedik gitti

"Kadının herkez siz gibi degil "dediği taraf burası.
Bana dokunan bu. Göz görerken, kulak duyarken Salak ve Enayi yerine konulmak. Ve bunu milyonlarca insana yapıyorlar.

Da®kness

Da®kness

Üye
Turktelekom (avea) sayfasından alıntı;
Hattınızı mobil ödeme kullanımına kapatmak için "MOBİLODEME İPTAL" yazıp 5555'e kısa mesaj atabilirsiniz.
Vodafone'da online işlemlere numara ve şifrenizle giriş yaparak Ayarlarım/hat ayarlarım menüsünden mobil ödemeyi kapatabilirsiniz. Ayrıca Vodafone Mobil Ödeme Servisi'ni kapatmak için "MOBILODEME KAPAT" yazarak 7878'e SMS atabilirsiniz.
Türkcell'de 532'yi arayarak mobil ödemeyi kapatabilirsiniz diyor...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: teknognc

yaren_70

Üye
Malesef bu tür olaylar oluyor yeterki reklama yanlışlıkla tıklama aynı sorunu bende yaşadım Allahtan hattım faturalı değildi. Hattımda yeterli bakiye olmadığı için abone yapamadılar faturalı olsaydı hemen parayı kesiyorlar. O yüzden faturalı hat kullanmayınız.

MzKARTAL

MzKARTAL

Üye
eskiden wap25 saçmalığı vardı sanırım bu siteye üye olmayan yok gibi.
Ama kimsede mahkeyle uğraşmak istemiyor.
Mobil (wap) sayfayla uğraşanlar bu karaktersiz insanların reklamını koyuyor.
Bu kadar pahalı olmasının sebebi hem devlet hem şirket hem operator hem de sitesine reklam koyan kişinin bu paradan yemesi...

cihanata_1

cihanata_1

Üye
bu tarz servis abonelikleri çok can yakıyor ve çare bulunamıyor :bann:
benzer olaylar yüzünden vodafoneden çıkmıştım

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Mobil odeme SMSleri hattiniza zaten gonderilmemektedir. Iyi gunler dileriz.

yurtiçi kargo ile gönderildi

askımm

Üye
Ayni sey benim basima geldi beb top eleven token kazanmak icin apk indiriodum beni tabi bu market den inio du reklam 360 securty flan gni nyse bi pro ckti,4 jeton nyse market girdim indirdim uygulama bir kere acmam gerekiyodu actim inanin ekrana hic bir sey cikmadi beyaz bi sayfa bombos tak ardindan mesaj geldi uyeliginz baslamistr die ben iptal etsemde aylik 111 lra fatura odedim ...:s

Da®kness

Da®kness

Üye
Uzun zaman önce bende bu haraç sistemine nasıl olduğunu bilmeden katılmıştım. Bu haram sisteme izin veren hizmet sağlayıcılardan, resmi kurumların en üst seviyesinde bulunup göz yumanlar haksız kazanç yüzünden kahru perişan olsun. Faizci banka sisteminden hiçbir farkı yok. Üretilmiş bir mal yok, verilmiş bir hizmet yok. Zehir zıkkım olsun. Senelerdir devam ediyor bu sistem...

• Beğen
Tepkiler: MzKARTAL
teknognc

teknognc

Üye
Darkness haklı adam kökten hallediyor

Üst Alt