Telekom ADSL Hızını Yine Arttıracak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Telekom ADSL Hızını Yine Arttıracak!
Telekom ADSL Hızını Yine Arttıracak!



4 milyon aboneye ADSL hizmetini servis sağlayıcılar aracılığıyla sunan Türk Telekom hızını 8'e katlayacak.

Yaklaşık 4 milyon aboneye ADSL hizmetini servis sağlayıcılar aracılığıyla sunan Türk Telekom 2008'de sunacağı yenilikleri CeBIT Bilişim fuarında sergileyecek.

Yaklaşık 20'ye yakın yeni hizmetin tanıtılacağı etkinlikte en dikkat çeken 30MB internet bağlantısı sağlayan VDSL2 teknolojisi oluşturuyor. Pazarın yüzde 97'sine sahip TTNET ve diğer servis sağlayıcılarla birlikte VDSL2teknolojisini ev ve ofislere taşıyacak.

CeBIT Blişim fuarı öncesinde basına açıklamada bulunan Türk Telekom yöneticileri bu yıl tüketiciye sunacakları yenilikleri fuarda görücüye çıkaracaklarını açıkladılar. Türk Telekom Pazarlama Direktörü Erem Demircan ise, fuarda hız konseptinin öne çıkacağını, Ocak 2008'de pazara sunacakları VDSL2 hızlı internet hizmetini ilk kez bu fuarda tanıtacaklarını bildirdi. İlk etapta 30 megabit hızla pazara sunulacak VDSL2'nin hızının 70 megabite kadar çıktığını kaydeden Demircan, bu hizmetin pazara sunulacağı ilk anda 100 bin müşteriye ulaşmasını beklediklerini ve hızla 250 bin rakamına kadar ulaşacağını söyledi. Yakın bir tarihte ev ve iş telefonundan görüntülü telefon görüşmesi yapılabileceğini aktaran Demircan, Türk Telekom müşterilerinin ister kablolu ister kablosuz görüntülü telefon cihazlarından televizyona bağlanabileceklerini aktardı. İstendiği zaman televizyon, internet, bilgisayar, DVD, VCD ve telefonu tek platformda televizyon ekranında sunan servis olan IPTV'nin de 2008 yılının ikinci çeyreğinde pazara sunulacağını kaydetti.
 


matrixugur

matrixugur

Üye
hadi hayırlsıııııı
 
Master_Evil

Master_Evil

Üye
ttnet çok geriden gelio hong kong sdsl diye bi sisteme geçmiş 100mbps 48$ :)
 
Altun.

Altun.

Üye
aklıma çevirmeli bağlantı gelince bende çok şükür diyorum
 
cihatgenc

cihatgenc

Üye
30 mb olsa ne olcak sankı heryerde onu kaldırcak altyapı var gecen gıttım ttnete net hzını 8mb yapmaları ıcın basvurudum Altyapı oyk diyor :(
 
Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Hocam seni oturarak alkışlıyorum vallahi. 3 senenin ardından sağlam hort çekmişsin konuya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt