evet öyle sanırımAbi çok sakat iş bunlar yaaBenim bi arkadaşım bakışlarıyla suyu donduruyordu ya.o dediğiniz astral seyehat felan varya bana yaptırdı onu.Varya öyle bi korktum ki. Abi baya araştırdım ben bu işleri.Bunlar hep 3 harflilerin işiymiş.Ayy.
![]()
Sanmam 3 Harflilerin İşi Olduğunu Dediklerine Göre Onları O Boyutta Göremiyormuşsunuz Ama Ne Düşünürseniz Düşündüğünüzü Karşınızda Görebilirsiniz DiyorAbi çok sakat iş bunlar yaaBenim bi arkadaşım bakışlarıyla suyu donduruyordu ya.o dediğiniz astral seyehat felan varya bana yaptırdı onu.Varya öyle bi korktum ki. Abi baya araştırdım ben bu işleri.Bunlar hep 3 harflilerin işiymiş.Ayy.
![]()

Ponduçççdağılın![]()
![]()

boşuna dağılın demiyorumPonduççç----------Eklendi @ 02:52:56 ---------- Yazıldı @ 02:52:00 ----------gece boyunca telekinezi denedim ama hiç bişe olmadı
![]()

aslında iki gece öncenin konusukonuya bak yaa gece gece.d

ben smdi gördum ama napimaslında iki gece öncenin konusu![]()
bunlarla en az 2 sene uğraşmayacaksanız hiç mi hiç başlamayın. Ben kağıdı bir haftada döndürmeye başladım. Gözümü kapadım hiçbirşey düşünmedim (bunu yapmak o kadar zor ki) nasıl düşünmediğimi bilmiyorum ama. Kendi kendine dönmeye başladı. Bi haftadan fazla bir süre yapmıyorum ramazan oruç kuran dolayısı ile. Artık uğraşmıyorum yani
ama kendinize güveniniz geliyor deneyin yapınca müthiş bir duygu hakim oluyor içinizdebunlari yapmadanda guveniriz ya .ne dye biseyleri ucuralm.)Hahabunlarla en az 2 sene uğraşmayacaksanız hiç mi hiç başlamayın. Ben kağıdı bir haftada döndürmeye başladım. Gözümü kapadım hiçbirşey düşünmedim (bunu yapmak o kadar zor ki) nasıl düşünmediğimi bilmiyorum ama. Kendi kendine dönmeye başladı. Bi haftadan fazla bir süre yapmıyorum ramazan oruç kuran dolayısı ile. Artık uğraşmıyorum yani
ama kendinize güveniniz geliyor deneyin yapınca müthiş bir duygu hakim oluyor içinizde
hiç gülecegim yoktuBende kaşık bükmeye uğraşacam![]()
yeni başlıyorsan eğer afedersin kaşığa mal gibi bakarsın. Kendimce tecrübelerim var. 
bişe demedim ki sinirlenme hemenben smdi gördum ama napim

hiç gülecegim yoktuyeni başlıyorsan eğer afedersin kaşığa mal gibi bakarsın. Kendimce tecrübelerim var.
![]()

bişe demedim ki sinirlenme hemen![]()

Bende kaşık bükmeye uğraşacam![]()

sinirlenmedımkı