Telekineziciler nerdesiniz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yigit315

Yigit315

Üye
Abi çok sakat iş bunlar yaa :hmmm Benim bi arkadaşım bakışlarıyla suyu donduruyordu ya.o dediğiniz astral seyehat felan varya bana yaptırdı onu.Varya öyle bi korktum ki. Abi baya araştırdım ben bu işleri.Bunlar hep 3 harflilerin işiymiş.Ayy.:aman2:

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi çok sakat iş bunlar yaa :hmmm Benim bi arkadaşım bakışlarıyla suyu donduruyordu ya.o dediğiniz astral seyehat felan varya bana yaptırdı onu.Varya öyle bi korktum ki. Abi baya araştırdım ben bu işleri.Bunlar hep 3 harflilerin işiymiş.Ayy.:aman2:
evet öyle sanırım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
dağılın :sopa: :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Sanmam 3 Harflilerin İşi Olduğunu Dediklerine Göre Onları O Boyutta Göremiyormuşsunuz Ama Ne Düşünürseniz Düşündüğünüzü Karşınızda Görebilirsiniz Diyor

----------Eklendi @ 02:10:26 ---------- Yazıldı @ 02:09:06 ----------

Daha Yapamadım Ben Hep Yarım Kalıyor Bi Keresinde Elim Havalanıyor Gibi Oldu Ve Beyaz Işık Gelmişti O Anda Çatıda Bi Güvercin Vardı O Bozdu Bütün İşleri :D

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
konuya bak yaa gece gece.d

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hâlâ burada mısınız? :sopa:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:megafon: acil boşaltın burayı :ehe

TheCower

TheCower

Üye
Haha :) bunlarla en az 2 sene uğraşmayacaksanız hiç mi hiç başlamayın. Ben kağıdı bir haftada döndürmeye başladım. Gözümü kapadım hiçbirşey düşünmedim (bunu yapmak o kadar zor ki) nasıl düşünmediğimi bilmiyorum ama. Kendi kendine dönmeye başladı. Bi haftadan fazla bir süre yapmıyorum ramazan oruç kuran dolayısı ile. Artık uğraşmıyorum yani :) ama kendinize güveniniz geliyor deneyin yapınca müthiş bir duygu hakim oluyor içinizde

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Haha :) bunlarla en az 2 sene uğraşmayacaksanız hiç mi hiç başlamayın. Ben kağıdı bir haftada döndürmeye başladım. Gözümü kapadım hiçbirşey düşünmedim (bunu yapmak o kadar zor ki) nasıl düşünmediğimi bilmiyorum ama. Kendi kendine dönmeye başladı. Bi haftadan fazla bir süre yapmıyorum ramazan oruç kuran dolayısı ile. Artık uğraşmıyorum yani :) ama kendinize güveniniz geliyor deneyin yapınca müthiş bir duygu hakim oluyor içinizde
bunlari yapmadanda guveniriz ya .ne dye biseyleri ucuralm.)

TheCower

TheCower

Üye
Ben uçuramıyorum zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende kaşık bükmeye uğraşacam :d:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
hiç gülecegim yoktu :) yeni başlıyorsan eğer afedersin kaşığa mal gibi bakarsın. Kendimce tecrübelerim var. :)

Aslında Hiç İçimden Gelmiyor Bunu Yapması Ben Astrale Konsantre Olacam, Lucid De Olabilir Aslında :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...