Telekinezi

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
zamanında çok denedim hiç beceremedim.
ama hile kullanırsam gayet başarılı oluyorum :ehe

FatoŞ

FatoŞ

Üye
bizim buranın havaların bilirsin herhal bozlak oyun havası filan. Arada rap kaçırim ahmet k gibi.. :)

Bilirim Bilirim Neşet Ertaşın Hele O Hapishanelere Güneş Doğmuyor (sanırım Böyleydi Adı ) Bayılıyorum :)

Astrosman

Astrosman

Üye
  • Beğen
Tepkiler: FatoŞ
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Hayırlıişler iyi muhabbet olmuş burda :ehe

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Öyle Oldu :kıskıs:

larten123

larten123

Üye
astral seyahate çıkmış olan var mı tepkiler gerçekleşiyor bir türlü çıkamıyorum bir de beyaz ekran gelmiyor ama her yerim uyuşuyor

msy2017

msy2017

Üye
bence uğraşmayın bu işlerle tehlikeli değil mi?

esokmen

esokmen

Üye
Bazi seyler cok iyi se v
Baxilari hic inandiricj degil

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kardeşim bak yapacağın tek şey bar bir gusül.abdesti al sonra felak–nas uyurkende arkayı sağlama al birşeyciğin kalmaz :kıskıs:

şaka bir yana insan beyninin gizemleri hala çözülemedi ve mağarada yaşayan konuşmayı dahi bilmeyen atalarımızdan tutun bugüne kadar getirin bakalım cep telefonlarımızla bilgisayarlarımızla burda bir konuyu tartışıyoruz. Nereden nereye... Ve düşününki kimisi %1, kimisi %3, kimisi 8 veya 10 diyor. Gerçekten öyle henüz beynimizin tamamını kullanabiliyor değiliz. Bak en azından dejavuyu düşünün herkes bilir bunu en azından 1 kere olmuştur. Bana çok sık olur ve 1 kere değil daha önce 3–4 kere olmuş gibi gelir mesela şuan ben buraya yorum yazıyorum (örnek veriyorum şuan olmadı) bunu daha önce yapmışım gibi geliyo kesin eminim hackless telekinezi diye konu açmış Fatoş şöyle yazmış efeyilmaz şunu yazmış bende bunu yazmıştım evet hatırlıyorum kesinlikle daha önce bu anı birebir yaşadım diyorum. Sanki daha önceden olmuş gibi geliyor dejavu olduğunda araştırdım ben bunu bilim adamları gördüğümüz bir rüya ile o anki durumu bağdaştırmamıza bağlıyor ama bence mantıksız çünkü birebir oluyor.

Bunun dışında bir keresinde bir durumla karşılaştım. Örneğin bu akşam ben halısaha maçı yaptım ve o maçı düşünüyorum ama kafamda o an başka hiç birşey yok maçı düşünürken (maç sadece örnek) birden birşey oluyor sanki beynim resetleniyor ve ne düşündüğümü unutuyorum hani 1 saniye önce düşündüğüm birşey beynimin ucunda ama hatırlayamıyorum maç olduğunu ve çok yoğun bir şekilde düşünmeye başlıyordum ben ne düşünüyordum önemliydi odaklanmıştım diye. Ama o bir türlü aklıma gelmiyordu kafayı yemeye başladığımı düşünmüştüm bu birkaç ay önce oldu korkmaya başladım ciddi anlamda 2–3 kere oldu çünkü resmen beynim bana oyun oynuyordu. Ama o sıralar üstümde çok sıkıntı stres vardı. Bunu bana çok yakın olan biriyle konuştum içim rahatladı en azından ve düzeldim. Sana önerim kafanı sakın takma kafanı rahat tut beynini yorma merak et insanlar bugüne kadar herşeyi merak ettiği için öğrenmiştir. Ama fazla merak insanların başına dert açmıştır her zaman. Kafanı yorma araştır öğren ama kendini sakın kaptırma okudum yorumlarını emin ol hayatında bu tarz şeylerden daha önemli şeyler var kardeşinle cs oyna mesela :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Mesela senin bu yazdigini sanki daha once yasamis gibiyim. Cidden...

Dejavu bana kucukken cok oluyordu. 5-6 kere oldu.

Urasmiyorum zaten bole isler biraz sakat.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dejavu bazen deli edebiliyor gerçekten düşünmeden alamıyorsun kendini bu daha önce olmuştu ne zaman olmuştu falan diye düşünürken insanın beynini yorabiliyor.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Dejavu bazen deli edebiliyor gerçekten düşünmeden alamıyorsun kendini bu daha önce olmuştu ne zaman olmuştu falan diye düşünürken insanın beynini yorabiliyor.

Evet. Bir seferinde sonsuz dusunceye daldim annem mutfaktan seslenmeseydo kafayi yemis olacaktim :)

SheFy

SheFy

Üye
Bakin.Kuran da bahsediliyor. insanlar yaradilmadan.once hayatlarini film.gibi seyrettiriliyor. Ve gercek hayatta bunu daha once yasamis gibiyim diyoruz. Iste bu dejavu. Bunun telekinezi ile hic bir alakasi yok

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bakin.Kuran da bahsediliyor. insanlar yaradilmadan.once hayatlarini film.gibi seyrettiriliyor. Ve gercek hayatta bunu daha once yasamis gibiyim diyoruz. Iste bu dejavu. Bunun telekinezi ile hic bir alakasi yok

zaten onunla alakası yok ona bağlamadılta örnekti sadece.