Haber Telegram Ocak Ayında Windows Phone'a Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telegram Ocak Ayında Windows Phone'a Geliyor

Telegram geliştirici ekibi twitter hesabından verdiği bilgide uygulamanın Ocak ayında Windows Phone için yayınlanacağı belirtti.

Telegram İos ve Android platformlarında popüler olan whatsapp benzeri bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Listenizdeki kişilere mesaj,resim ve video gönderebilirsiniz.

Geliştirici ekibin iddiasıysa şöyle;Whatsapp'tan çok daha hızlı ve güvenli.

Bulut tabanlı çalışan uygulama, 256-bit symmetric AES encryption, RSA 2048 encryption güvenlik seviyelerine sahip.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

respection123

Üye
Win Phone 8.1 ile Microsoft tahta geçecek gibi

capkino06

Üye
wp 8.1 hakkında sızıntılar yok mu hiç ya .s haber için teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum. :eller:

dakamon

dakamon

Üye
Aynen ya bak kasım ayıda bitiyor hala sızıntılar gelmedi.Çok kullanan varmı acaba bu programı?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Aynen ya bak kasım ayıda bitiyor hala sızıntılar gelmedi.Çok kullanan varmı acaba bu programı?
Whatsapp karşısında kitle olarak aşırı derecede az kalır. Arkadaşlarımın aileleri bile öğrenmiş whatsapp kullanıyorlar. Şu whatsapp'a görüntülü görüşme desteği bir gelse olay direk bitecek de gelmiyor :)

MaxipmaN

Üye
bilgisayarı 8.1 ile batırdılar telefonlara aynı şey olmaz inşallah

csH

csH

Üye
Whatsapp karşısında kitle olarak aşırı derecede az kalır. Arkadaşlarımın aileleri bile öğrenmiş whatsapp kullanıyorlar. Şu whatsapp'a görüntülü görüşme desteği bir gelse olay direk bitecek de gelmiyor :)
aynen :D zaten yaygın bi de görüntülü görüşme olursa kimse önünde duramaz

erdgnblt

erdgnblt

Üye
aynen :D zaten yaygın bi de görüntülü görüşme olursa kimse önünde duramaz
Belkide bu kadar ucuz ya da ücretsiz hizmet sunması bu yüzdendir. Belki de operatörlerden yapmamak için para alıyorlardır. :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Haber İçin Teşekkurler

alyuz41

alyuz41

Üye
8.1 ***** yok. Orjinal almayı düşünüyorum ben. Bilgisayarım için

MaxipmaN

Üye
8.1 için paranı çöpe atma amd kartın varsa beta driver ile sürünürsün test ettim vahimdi modeme sağ tıklayınca bu ağı unut falan da çıkmıyo deli etti resimlere bakarken donmalar falan var da var

respection123

Üye
8.1 için paranı çöpe atma amd kartın varsa beta driver ile sürünürsün test ettim vahimdi modeme sağ tıklayınca bu ağı unut falan da çıkmıyo deli etti resimlere bakarken donmalar falan var da var
Belki sadece oluyordur bu sorun ? :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
haber için :tşk:

Üst Alt