asepsi Üye çok sağol emeğine sağlık.. NE YILANLAR GÖRDÜK KUYRUĞU DAHA UZUN DİYE BAŞINI EZMEDİK BIRAKTIK!! Genişletmek için tıkla ...
çok sağol emeğine sağlık.. NE YILANLAR GÖRDÜK KUYRUĞU DAHA UZUN DİYE BAŞINI EZMEDİK BIRAKTIK!! Genişletmek için tıkla ...
yusufcuk54 Üye yaw harika bi şey..çok tşekkür ederiz..vesselam --------------- Ekleme --------------- Benim Ki 7610 Ve Ful çalişiyo --------------- Ekleme --------------- Evet çaliştirdim Ve Süper. Modelim 7610
yaw harika bi şey..çok tşekkür ederiz..vesselam --------------- Ekleme --------------- Benim Ki 7610 Ve Ful çalişiyo --------------- Ekleme --------------- Evet çaliştirdim Ve Süper. Modelim 7610
mustinon Üye bu programın telaffuzu nasıl peki.daha önce de buna benzer programlar gördüm ama söylediklerinden birşey anlaşılmıyordu. eğer bu da böyleyse bi işe yaramaz bence. sizce de öyle değilmi ?
bu programın telaffuzu nasıl peki.daha önce de buna benzer programlar gördüm ama söylediklerinden birşey anlaşılmıyordu. eğer bu da böyleyse bi işe yaramaz bence. sizce de öyle değilmi ?