Telefonunuzun rengi kisiliginizi yansitir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonunuzun rengi kisiliginizi yansitir mi

Uzmanlar telefonlarda renk seciminin kisiligi yansittigini tam olarak belirtmese de kisiliginizin telefon rengi seciminde etkili oldugunu belirtiyorlar. Psikolog Angela Wright renk seciminin her zaman kisinin kafasinda bitse de aslinda bilinc altinda kalan etkiler de yonlendirici olabiliyor diyor ve bakin renklerin neleri ifade ettigini nasil acikliyor.

Cyan;The Thinker(dusunur):Cam gobegi mavisi bir entellektuel ve doganin kabul ettigi mutluluk rengidir. Mavi dusuncelerini odaklamak ve zihni arindirmak icin yardimci olur.

White - The Sophisticate;Entellektuel:Yuksek standartlari ile gelismis bir akilli telefon meraklisi izlenimi veriyor.

Fuchsia - The Angry Lady:Fusya bayan hassayiyetlerine daha cok egimlidir.

Black - The Protector:Kendinden emin ve sofistike oldugu icin secildigi uzmanlar tarafindan soylenir. Siyah tum renkleri absorbe ettigi icin genelde bir koruma olusturdugu dusunulur. Siyah karanlik kisiligin yansimasi degildir. Guvenli bir akilli telefon secimi yapmak isteyen kullanicilari temsil eder.

Sizin seciminiz hangi renk, veya hangi renk sizi temsil ediyor.
Iyi forumlar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Black - The Protector: Kendinden emin ve sofistike oldugu icin secildigi uzmanlar tarafindan soylenir. Siyah tum renkleri absorbe ettigi icin genelde bir koruma olusturdugu dusunulur. Siyah karanlik kisiligin yansimasi degildir. Guvenli bir akilli telefon secimi yapmak isteyen kullanicilari temsil eder.
İşte o benim... :evet:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben direk gidip almıştım c6'yı renke felan bakmadan...:)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve OttomaN TigeR
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben siyah mavi arasında gidip geliyorum acaba çift karakterli falan mıyım :bilmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
doctorrr

doctorrr

Üye
hadi canım :aha:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Del Rey

Del Rey

Üye
Ben beyaz düşünüyorum. Beyazın asaleti ayrı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Eykul

Eykul

Üye
bir matmazel olarak fuschia tercih etmem :)

Tuh ya bende dusunuyordum boyle bir trl almayi ama Lumiacan bana gore renk yok ki :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Tuh ya bende dusunuyordum boyle bir trl almayi ama Lumiacan bana gore renk yok ki :D

Şu mesajlarını nasıl bir cihazdan yazıyorsun ya!Anlamak için 2-3 kez okumam gerekiyor...

- - - Eklendi - - -

Şu mesajlarını nasıl bir cihazdan yazıyorsun ya!Anlamak için 2-3 kez okumam gerekiyor...

Eykul

Eykul

Üye

- - - Eklendi - - -

Aaa ne varmis :D isaretler olmayinca mi zor oldu :D Turkceye ayarli degil ondandir :p

__xXx__

__xXx__

Üye
bende bi iki beyaz bi de siyah var noluyom acep:hmmm:ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
lumia 710 beyaz cyan arka kapak favorim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...