telefonunuzun kilit kodunumu unuttunuz?en basit yöntemle telefonu açın

Sponsorlu Bağlantılar

deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
telefonunuzun kilit kodunumu unuttunuz?en basit yöntemle telefonu açın
http://nfader.su/ bu siteye girip imei kodunuzu yazıp generate dedikten sonra size bir kod gelecek bu kodu kilit kodu yerine yazın telefon açılacaktır. (sadece nokia da geçerlidir ) umarım faydası olur. iyi forumlar alternatif link : www.nokiamastercode.com

celibar

celibar

Üye
pin kodunu da söylüyormu? benim değiştirdiğim kodu elin sitesi nasıl bilecek? değiştirdiğim şifreyi bilmesi için şifrenin onlara bir şekilde ulaşması gerekir, bunu da yapmadıklarına göre...

mstf_l

mstf_l

Üye
pin kodunu da söylüyormu? benim değiştirdiğim kodu elin sitesi nasıl bilecek? değiştirdiğim şifreyi bilmesi için şifrenin onlara bir şekilde ulaşması gerekir, bunu da yapmadıklarına göre...
Nokia telefonlarda her telefona ozgu bir mastercode vardır 10haneli bunu soyluyor sana o site sana senin koydugun kodu degil

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
arkadaşlar nfader.su adlı site sadece s60v2 tellerin kodunu veriyor

deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
başlıkta pin kodu yazmıyor kardeş kilit kodu yazıyor ayrıca pin i ve puk u unuttuysan operatörünün müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı olurlar iyi forumlar

nesto3

nesto3

Üye
Bazı telefonlarda bulmuyor. Onu baska bi yöntemle yapıyorlar ben pc suit ile yaptım. Tabi telefon acık olmalı . Kapalıysa saten bu yöntemlerde işe yaramıyorsa eniyisi servise göndermek .

Symbianist

Symbianist

Üye
arkadaşlar ben phoenix ile flash atın derim denemekte fayda var

flat_kil

flat_kil

Üye
doom kardesım phoneıx ıle nasıl flash atılıyor sen nasıl attın bı konuya bakarak yaptıysan konunun lınkını atablır msn ?

Symbianist

Symbianist

Üye
Valla deneye deneye öğrendim ben.
Ingilizce var mi?

Üst Alt