Telefonunuzun Hangi ülkeye ait olduğunu öğrenmek istermisinmiz ?

Sponsorlu Bağlantılar

canberk35

Üye
02 çıktı ama arkadaşın 01 çıkan telefonuna kamera ve ses te çakıyo :box zaten alakası olcağını sanmıyorum nerede üretildiği değil de özellik eksikliği hataları belli eder telefonu dediğinize bakarsanız adidas ürünlerde de Made İn china yazıo Açıklayın bakalım :nono::nono:

XXPOXX

XXPOXX

Üye
benimki macaristan malı:(((((((

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
batarya altında Finlandiya malı olduğunu yazoyor ama koda göre orjinal nokia fabrikası üretimimiş:)
kod:"00"

alonewolf43

alonewolf43

Üye
tşk ler güzel paylaşım

antıbahoo

Üye
samsungların geneli finlandıya heralde:coold:

dada21

dada21

Üye
benimki de 00

cirkinn

Üye
benim N93 XXXXXX(00)XXXXXXX

bigbird

Üye
ben N73 telefonumu geçen hafta aldım.Benimkinde 02 yani 1. mesajdaki yazıya göre kötü kalite demekmiş.. arkasında MADE IN FINLAND .üstelik Nokia Kom A:Ş Garantisi yazıyor acaba 1. mesajdaki yazının güvenirliliği ne derece doğru. Ayrıca*#92702689# bu şekilde sorguladığımda 000002.10 rakamları çıkıyor.bunun anlamı nedir ..
bunu yetkili servise yada nokianın türkiye mümessilliğine sorup öğrenmemiz olabilirmi.çünki istemeyerekte olsa insanın içine kurt düşüyor.bu konu hakkında geniş bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.teşekkürler..

renevatiocellad

Üye
Yav bende 00 çıktı Arka kapağı açıp baktım Made By Nokia yazıyor.Bu ne Anlama gelir

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
benim telefonda 02 çıktı ama arkasında made in finlandiya yazıyo.

musty_aydin

Üye
off 01 bea .... :D

bravedead

Üye
yalan yaa tehlikeli üretim falan diyo macar malına ne alaksı var biri rurmuş sallamış işte sizde yazıyosuuz maksat vakit geçirmek. üretimin tehlikelisimi olur hepsinde batarya var hepside patlayabilir ama bi şans işte

denizcetin

Üye
daha teknosadan yeni aldım 6300 bide baktım 02 yazıyo ****

blackmesser

Üye
benimki 02 cikti :(

kontrolyok

Üye
Yuppppiii 00 çıktı

sandman_

sandman_

Üye
paylaşım ıçın teşekkurler benımkı de fınlandıya:oke:

togaman

togaman

Üye
payleşım ıçın saol

murat7934

Üye
355397000894007 8800 safır nokıa yeni aldım bu nasıl kardeş ben anlamadım ımeı sana gönderdim baksana

vatozz

vatozz

Üye
hiç alakası yok ya nokia bi seriyi kötü bi seriyi iyi mi yapcak hepsinin içindeki parça aynı finlandiya da kaç tane nokia fabrikası var

dersimli.h

dersimli.h

Üye
emeğine sağlk

Üst Alt