Telefonunuzun Hangi ülkeye ait olduğunu öğrenmek istermisinmiz ?

Sponsorlu Bağlantılar

radres1979

radres1979

Üye
kvk garantili olup imei numarası-02-made ın finlandiya yazıyor bu nasıl olacak.nokia destek hattını aradım herhangi bir sorun olmadığını böyle bir yöntemle nerede yapıldığını bilemezsiniz dendi.sen bu yöntemi nerden ve nasıl öğrendin bizi biraz daha bilgilendirirsen sevinirim
[email protected] adresine mail atarsanız sevinirim saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

kvk garantili olup imei numarası-02-made ın finlandiya yazıyor bu nasıl olacak.nokia destek hattını aradım herhangi bir sorun olmadığını böyle bir yöntemle nerede yapıldığını bilemezsiniz dendi.sen bu yöntemi nerden ve nasıl öğrendin bizi biraz daha bilgilendirirsen sevinirim
[email protected] adresine mail atarsanız sevinirim saygılar

buraq85

buraq85

Üye
ne kadar doğru???
nerden aldım bu bilgiyi ???

Odysseus

Odysseus

Üye
ben ömrümde böyle saçma birşey görmedim sadece içiniz rahatlatmak için programı eleştirmiyorsunuz 01 olanlar havaya zıplıyo şimdi

cperdal

Üye
slm ark bana yardımcı olabılırmısın bana yurt dısından bır samsung d 600 geldı bunu bır ark verdım actırması ıçın o arkadasta ıllegal actırmıs telefon 3 ay sonra kapandı bu IME numarasını nasıl sılerım eskı halıne nasıl gelır orjınal halıne veya bunu nasıl cozecegım bana yardımcı olabılırmısın ark sımdıden tesekkur ederım yada IME numarasını oradan nasıl sılerım ve eskı IME numarasını yukleme yapabılme sansım varmı lutfen yardımmmm

D3N1Z

D3N1Z

Üye
01 cikdi plakamizda birdi tam oldu =)

erostrate

erostrate

Üye
Teşekkürler.

c_lon

Üye
sacma nokia diger ulkelerdede ayni kalite garintisi ile uretilir o zaman nike vs gibi markalari da alip giymeyin hepsi tayvan da yapiliyor ben bir ay once o2 dan 18 ay konrat ile n96 aldim "02" cikti o zaman cope atiyim boyle fiyasko haberlere aldirmiyin nokia gibi buyuk bir firma kalite garintisi vermiyen hicbir ulkeye uretim yaptirmaz rahat olun arkadaslar.

horoz94

horoz94

Üye
sacma nokia diger ulkelerdede ayni kalite garintisi ile uretilir o zaman nike vs gibi markalari da alip giymeyin hepsi tayvan da yapiliyor ben bir ay once o2 dan 18 ay konrat ile n96 aldim "02" cikti o zaman cope atiyim boyle fiyasko haberlere aldirmiyin nokia gibi buyuk bir firma kalite garintisi vermiyen hicbir ulkeye uretim yaptirmaz rahat olun arkadaslar.
sana çöpe at diyen olmadı benimkide 01 çıktı güzel konu

ixamar

ixamar

Üye
Teşekürler yararlı bir bilgi vermişin emeğine sağlık

zafeer

Üye
çok saol yararlı bi paylaşım

__Midas__

__Midas__

Üye
n90 : 00
n80 : 01
iyi yani :)

bermudaber

bermudaber

Üye
eyvallah

feaRneveR

feaRneveR

Üye
n95 8gb ve 1110i ikiside 01 :oke:

DERBEDER-34-

Üye
neyy ojinninal nOKİA :::oke::):yuru:ehe

aspıre

Üye
BeNiNkİ FiNlAnDiYa

sino53

Üye
Bende 6630 var MADE BY NOKIA yazıyo imei si 00 ne malı bu şimdi ?

mmzzkk

mmzzkk

Üye
7610'um 00,,, n81'im 01... Tşşkkrler..

selcuque

selcuque

Üye
Saol:oke:

karizmen

karizmen

Kapalı Hesap
01 finlandiya

ATILIMCI

Üye
benimki 02 :(, ama telefonun arkasında made in finland yazıyor.

Üst Alt