model numarası nedir? Sch-i535
TheMadness Üye bahaddin53' Alıntı: Sch-i535 Genişletmek için tıkla ... Amerika Verizon operatörünün S3 sürümü. Donanımı doğru
bahaddin53' Alıntı: Sch-i535 Genişletmek için tıkla ... Amerika Verizon operatörünün S3 sürümü. Donanımı doğru
bahaddin53 Üye TheMadness' Alıntı: Amerika Verizon operatörünün S3 sürümü. Donanımı doğru Genişletmek için tıkla ... Doğrudur Sadece Verizon a has biseymi ?
TheMadness' Alıntı: Amerika Verizon operatörünün S3 sürümü. Donanımı doğru Genişletmek için tıkla ... Doğrudur Sadece Verizon a has biseymi ?
TheMadness Üye bahaddin53' Alıntı: Doğrudur Sadece Verizon a has biseymi ? Genişletmek için tıkla ... evet
bahaddin53 Üye peki avantajı varmıdır. 1.56 GB RAM'ı var telefonun . Root atmam çok zor root dosyaları zor bulunuyor
peki avantajı varmıdır. 1.56 GB RAM'ı var telefonun . Root atmam çok zor root dosyaları zor bulunuyor
TheMadness Üye bahaddin53' Alıntı: peki avantajı varmıdır. 1.56 GB RAM'ı var telefonun . Root atmam çok zor root dosyaları zor bulunuyor Genişletmek için tıkla ... Verizon operatörünün uygulamaları. Devre dışı bırakabilirsiniz bir işinize yaramaz.
bahaddin53' Alıntı: peki avantajı varmıdır. 1.56 GB RAM'ı var telefonun . Root atmam çok zor root dosyaları zor bulunuyor Genişletmek için tıkla ... Verizon operatörünün uygulamaları. Devre dışı bırakabilirsiniz bir işinize yaramaz.
TheMadness Üye bahaddin53' Alıntı: Devre dışı zaten ben sch-i535 olmasından dolayı işlemcinin Ramin yarari olurmu Genişletmek için tıkla ... ram daha fazla multitaskingde yararlı olur ama performansı biraz düşük olur 1.5ghz dual core olduğundan
bahaddin53' Alıntı: Devre dışı zaten ben sch-i535 olmasından dolayı işlemcinin Ramin yarari olurmu Genişletmek için tıkla ... ram daha fazla multitaskingde yararlı olur ama performansı biraz düşük olur 1.5ghz dual core olduğundan
bahaddin53 Üye TheMadness' Alıntı: ram daha fazla multitaskingde yararlı olur ama performansı biraz düşük olur 1.5ghz dual core olduğundan Genişletmek için tıkla ... S3 İ9300 den düşük yani performansı
TheMadness' Alıntı: ram daha fazla multitaskingde yararlı olur ama performansı biraz düşük olur 1.5ghz dual core olduğundan Genişletmek için tıkla ... S3 İ9300 den düşük yani performansı
TheMadness Üye bahaddin53' Alıntı: S3 İ9300 den düşük yani performansı Genişletmek için tıkla ... işlemci olarak evet fakat çoklu işlem yapıyorsanız daha fazla ram olduğundan daha iyi olacaktır
bahaddin53' Alıntı: S3 İ9300 den düşük yani performansı Genişletmek için tıkla ... işlemci olarak evet fakat çoklu işlem yapıyorsanız daha fazla ram olduğundan daha iyi olacaktır
bahaddin53 Üye İnternetten arastirdim 3 tane s3 modeli var deniyor. İ9300 Sch-T999 Sch-i535 Donanim olarak en iyisi sch-i535 yazıyor ama dediğin gibi performansı biraz az i9300 e göre.Birde sch-i535 e güney Kore versiyonu yazıyor
İnternetten arastirdim 3 tane s3 modeli var deniyor. İ9300 Sch-T999 Sch-i535 Donanim olarak en iyisi sch-i535 yazıyor ama dediğin gibi performansı biraz az i9300 e göre.Birde sch-i535 e güney Kore versiyonu yazıyor