Telefonunuzu Webcam Olarak Kullanın

hasan356

Üye
N8 de güvenlik uyarısı verdi (sis dosyası) bende yüklemedim anna olduğuğu için sanırım

ben birini oneriyim. Epoccam Pro. usb ve wifi. ustelik ses kaydi da yapiyor. goruntu nereden baksan en az 5 mp. kalite super yani. normalde bedava diyil amma netde pro cok var. arayin bulursunuz mutlaka. sorunsuz calisiyor.

yaa büyük adamsın....sorunsuz çalışıyor ve hızlı kullanım..çok kullanışlı...tekrar teşekkürler joker

S.a. beyLer saatlerdir ugraşıyordum bir turlu usb den gostertemiyordum. Halbuki eski pc imde sorunsuz kullanabiliyordum denemediqim sey kalmadı. Neyse meğer eski pc de Nokia Suite varmış, unutmuşum. Sonuc olarak tek sorun yeni Pc ime ye Nokia Suite yuklememişim. Sorun yaşayan arkadaşlar Bilgisayarınıza son surum Noki Suite yukleyin ondan sonra deneyin. Birde bulabilirseniz Epoccam kuLlanın onun performansı daha ii. Skypde on numara valla.

namles38

Üye
wifi, usb ve bluetout hepside çalışıyor. Güzel bir program. Teşekkürler

sağolasın kardeşlik çalışıyor

lakos40

Üye
teşekkürler dostum da benim cihazdada sorunsuz çalıstı pro. Fakat bunu msn de kullanamadıktan sonra pek bi işe yarıyacağını sanmıyorum.

Dodanli

Üye
n8 kablo ile oldu teşekkürler

wireless ile masa üstü bilgisayara bağlanıyorum ıp adresini bularak bilgisayarın bu şekilde çalışıyor fakat chat sitelerinde bir türlü açamıyorum kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum bir püf noktası varmı yoksa hayalmi

hayal değilmiş arkadaşlar epoccampro sayesinde n8 i web cam olarak kullanmaya başladım süper birşey görüntü süper

djkaptan

Üye
konu eski olsada teşekkür edmek istedim on numara calışıyor teşekkürler (n8 belle)

muratte

Üye
Eywallah emeğe saygı

xpir

Üye
N8 de kullanıyorum webcam olayına bakışım değişti çok başarılı bir program inşalla ***** patlamaz teşekkürler