telefonunuzu vista yapın

Sponsorlu Bağlantılar

kartalosi416

kartalosi416

Üye
kesinlikle olmuyor 7610 ve 6670 tede çalışmıyor ama dayım oğlunun n73 te çalışıyor bu program sadece n serisi için olmasın

--------------- Ekleme ---------------

flaş player arzalı açılmıyor

cross77

cross77

Üye
çok teşekürler ama 6600ra yükleyemedim yinede sağol

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
6600 da calışmıyor

force

Üye
icinden flash cikti yaa.. ???!!!

huseyin_tat

huseyin_tat

Üye
arkadaşlar flash playerin içine uzantısı swf olan dosyayı atmanız lazım bunu ben fexplorerden yaptım

vonlanthen17

vonlanthen17

Üye
arkadaşlar benim 3230 denedim oldu. e:/documents/other/ yolunu takip ederek dosyayı açıyoruz çok basit yahu. nasıl yapamazsınız ::sn:

ademxxx

ademxxx

Üye
kardeş güzel paylaşm zaten nerde yenilik var senden geliyo :)

freedoom034

freedoom034

Üye
zupper :)

zavrak_2302

Üye
ya arkadaşla bende 6260 var tam açacak gibi oluyor ama açmıyor bi yardımcı olursanız sevinirim

dj_tutankamon

dj_tutankamon

Üye
Ben yükledim herşeyi lakin zannetiimden güzel değilmiş :S Ama paylaşımın karşılıı var bende "Ellerine Sağlık" :D:ehe

ermoyuncu

Üye
7610 alayına çalışıyor

gurol90

Üye
6600ta çalışmıyo bu:agla

mmxteknoloji

mmxteknoloji

Üye
selam

6600 FlashElite 1.1 kulanır flash 1.1 versiyonu vista ve xp flash larını çalıştırmaz. 6630 Flash elite 2.0 kulanmaktadır ve bu uygulamaları çalıştırmaktadır. Flash Elite 2.0 6600 için uyumlu değildir 6600 Flash 1.1 desteklemektedir.uygun bir flash bulursanız çalışır ama xp ve vista 6600 çalışmaz..Boşa uğraşmyın 6630 alın bence..Bilgisayar gibi telefon. :D

firari19

firari19

Üye
ellerine saglık

maki20

maki20

Üye
saol kardeş

ennes2

ennes2

Üye
saol baba bıktım oburlerinden saol

xxlaa

xxlaa

Üye
sağolasın.

qwertycuma

qwertycuma

Üye
flash yapmak bu kadar zor olmamalı tüm internette ancak 2 çeşit flash (vista-xp) bulabildim.internet sayfası açarken küçük resim vvb yapanlar bunuda yapabilirler ayrıca int sayfasından aldığım flash ı telde denedim sorunsuz çalıştı:D

yasirarslan

yasirarslan

Üye
6600 çalışmıyor

fresh

Üye
saol kardes

Üst Alt