Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonunuzu vista yapın
Sponsorlu Bağlantılar
kartalosi416
Üye
kesinlikle olmuyor 7610 ve 6670 tede çalışmıyor ama dayım oğlunun n73 te çalışıyor bu program sadece n serisi için olmasın
--------------- Ekleme ---------------
flaş player arzalı açılmıyor
cross77
Üye
çok teşekürler ama 6600ra yükleyemedim yinede sağol
mKcReat!Ve
Üye
6600 da calışmıyor
force
Üye
icinden flash cikti yaa.. ???!!!
huseyin_tat
Üye
arkadaşlar flash playerin içine uzantısı swf olan dosyayı atmanız lazım bunu ben fexplorerden yaptım
vonlanthen17
Üye
arkadaşlar benim 3230 denedim oldu. e:/documents/other/ yolunu takip ederek dosyayı açıyoruz çok basit yahu. nasıl yapamazsınız :n:
ademxxx
Üye
kardeş güzel paylaşm zaten nerde yenilik var senden geliyo
freedoom034
Üye
zupper
zavrak_2302
Üye
ya arkadaşla bende 6260 var tam açacak gibi oluyor ama açmıyor bi yardımcı olursanız sevinirim
dj_tutankamon
Üye
Ben yükledim herşeyi lakin zannetiimden güzel değilmiş :S Ama paylaşımın karşılıı var bende "Ellerine Sağlık"
ermoyuncu
Üye
7610 alayına çalışıyor
gurol90
Üye
6600ta çalışmıyo bu
mmxteknoloji
Üye
selam
6600 FlashElite 1.1 kulanır flash 1.1 versiyonu vista ve xp flash larını çalıştırmaz. 6630 Flash elite 2.0 kulanmaktadır ve bu uygulamaları çalıştırmaktadır. Flash Elite 2.0 6600 için uyumlu değildir 6600 Flash 1.1 desteklemektedir.uygun bir flash bulursanız çalışır ama xp ve vista 6600 çalışmaz..Boşa uğraşmyın 6630 alın bence..Bilgisayar gibi telefon.
firari19
Üye
ellerine saglık
maki20
Üye
saol kardeş
ennes2
Üye
saol baba bıktım oburlerinden saol
xxlaa
Üye
sağolasın.
qwertycuma
Üye
flash yapmak bu kadar zor olmamalı tüm internette ancak 2 çeşit flash (vista-xp) bulabildim.internet sayfası açarken küçük resim vvb yapanlar bunuda yapabilirler ayrıca int sayfasından aldığım flash ı telde denedim sorunsuz çalıştı