telefonunuzu vista yapın

Sponsorlu Bağlantılar

Metallurjist

Üye
millet sanırım o flv dosyasını bulamıyor evet fila man vs. ile e nini içine girin documets in içine girin orada others klasörü var onun içindeki flv uzantılı dosyayı alın e deki normal others yazan klasörün içine atın sonrada bu flash playeri açın h kartına gelin oradan othersin içine girin dosay görünecektir üstüne tıklayın o kadar ben denedim olduda pek kafam sarmadı geri kaldırdım öle telefon kople degişmiyor sadece o pro yu calıstırınca oluyor ama degişiklik isteyenler için birkaç gün itakılırlar selametle...
gençler bu yöntemin aynısını uygulayın.bendede aynı sorun vardı çözdüm...paylaşım için teşekkürler arkadaşım:D:sn:

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Bende çalıştı...Çok güzel bir paylaşım herkesin indirmesini öneriyorum...:oke:

yunus3787

yunus3787

Üye
Paylaşım için teşekkürler...

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
saol kardeş çok güzel program

k11

Üye
Arkadas benim flashplayer calısmıyor 6600 flash playerı acıyom telefon reset atıyo :)

ßatuu

Üye
Cypher Vista v1.0 (beta) for s60

Aynı temalardan sıkıldınız mı??? Telefonunuzu bilgisayarınızı kullandığınız gbi kullanmak ister misiniz??? Telefonunuzu dikey ekranda kulanmaktan sıkıldınız mı?? Daha karizma ikonlar ve menü mü istiyorsunuz???
Yukarıdaki sorulardan herhangi birinin cevabı evet ise Cypher-Vista size yanıt olacaktır.
Programın bazı özellikleri
>Vista görünümü
>vista ikonları
>vista başlat menüsü dizaynı
>Artık geleneksel telefon kullanımından vazgeçin

Not: Programı kullanmak için Flash playerınızın yüklü olması gerekmektedir
s 60 modelleriyle uyumludur

NOt : Program flash player programı ile birlikte sise gömülmüştür artık sorunsuz çalışmaktadır
Ekteki sis dosyasını yükleyin ve menüden falsh playera girin daha sonra sağa bastığınızda programı görecektir güle güle kullanın
n73 de çalışmıyor :S

cotanak81

cotanak81

Üye
Evet bende denedim ama olmadı

hakann152

hakann152

Üye
eline sağlık

tiwele

Üye
tşkler eline saqlık..

aacemiustaa

Üye
yükledim fakat flashı tıklayıncaa kısa bir süreliine açılıo ve tekrardan kapanıooo

handi

Üye
6670 icin FLASH PLAYER istiyorum lutfen:agla

dnz66

dnz66

Üye
güzel paylaşım saol

visali

visali

Üye
:):oke::)ABİ YA FLASH PLAYER OLMADAN YÜKLEYİNCE OTAMATİK OLARAK TELEFONUN GÖRÜNÜMÜ VE DİZAYNI VİSTA GİBİ OLAN BİR PROGRAM YAPABİLİRSENİZ ÇOK TUTULUR VE BENDE ÇOK MUTLU OLURUM LÜTFEN İLGİNİZİ BEKLİYORUM:):oke::)

emre_kalay

emre_kalay

Üye
arkadasın dedigi dogru mesela bunun gibi smart luncer ın gelişmişi yada versiyon olarak olsa işletim sistemi boyle çalıssa siemens sx1 de oluyoda

yunus3787

yunus3787

Üye
Paylaşım için teşekkürler...

zMrLEEalex

zMrLEEalex

Üye
arkadaşlar flash player'da göremeyebilirsiniz.. fExplorer tarzı bi dosya yöneticisiyle "cypher_vista_v1.0(beta).swf" dosyasını bulup "birlikte aç" fonksiyonuyla flash player ile açmayı deneyin oluyo

cotanak81

cotanak81

Üye
daha önce bende yükledim olmadı arkadaşlar

blackrazor

Üye
n70 de oluyomu teşekkürler

DOGSTAR

Üye
bende türkçesini buldum

Üst Alt