Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de sanki çalıştı gibi Sanırsam çalıştı TEşekkürler alakasız yaptığımız şeyler. Ama önemli olan sonuç değil mi
HakaN-06
Üye
Menü ve klasör girişlerinde gözle görünür hızlanma oldu. Eskiden iki saniye sürerdi şimdi bir saniyenin altında. Sanırım symbianın bir bugu. Ellerine sağlık
*-king-*
Üye
ınanmayın boyle şeylere sadece psikolojık bı olay
lobi55
Üye
ben nokıa C6:00 kullanıcısıyım sanki telefon hızlandı gözle görülebilen bir artış hissettim teşekkürler
beyler ben bir şey soracağım c7 ye yeni yazılım yükledim fakat hoşuma gimedi ne yapmalıyım...
kaqan18
Üye
Arkadaslar bende samsung i8910 omnia hd war bi yardımcı olursanız sewinirim geniş bi şekilde anlatan olursa ii olur yaptım ama belki yanlısdıkdan dolayı olmamıs olabilir...
zazacloher1
Üye
Başta çok saçma geldi denedim 5800 XM çok farketti.Teşekkürler dostum.
DEM1453
Üye
Ellerine sağlık. Bunu nerden bulduysan bir de mantığını bulsan Baya merak konusu oldu mantık işi. Gerçekten teşekkürler. C5-03 olumlu.
opsozan
Üye
Teşekkürler büyük fark var, 5800 XM RED.
nuhababa
Üye
c5-03 oldu gıbı tesekkurler
RyseR
Üye
Beyler Nokia C5-03'de etkili deneyin görün Çok teşekkürler taktik için
dj_deli
Üye
cidden fark edio
xnixpowerx26
Üye
Arkadaş Çok Saol Bende Teli Nasıl Hızlandırsam Diyordum İmdadıma Yetiştin Başarılarının Devamını Dilerim... Cep Telefon Markam Nokia N95
romedon
Üye
5228 çalışıyor
oparlayan
Üye
Nokia C5-03 Denedim Gercekten Farketti.. Hızlanma Var..
5800v60
Üye
aga 5800i uçurdu bu ya.eline bileğine sağlık.çok teşekkürler sağol