Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

dj_exelans

Üye
E72 ve C5-03 CALİSTİ TRSEKKURLER

razko

Üye
N97 de denedim ama olmadı...

burangokhan

Üye
5800 da hız artısı var tsk ler

seven1

Üye
teşekkürle 5800 uçuyor dostum

necati_0068

necati_0068

Üye
Gerçekten ise yarıyor 5800 da OK. Teşekkürler dostum

s e r c a n

Üye
N97 Mini 'de Denedim, Başarılı. Gayet net ve Hissedilir Bir Hız Gördüm Teşekkürler..

sevcet123

Üye
5800 da denedim aşırı fark yok hiç yokda değil gene hızlandı diyebilirim

kolera_kolo

Üye
bende turk dili yox.ingilizce nasil oluyor yardimci olurmusunuz lutfen.nerelere giregim?

caglarrock

caglarrock

Üye
Teşekkürler

Mert045

Mert045

Üye
Teşekkürler 5800 da Baya Farketti :)

yalnizkurt713

Üye
nasıl yapacam

fastfoot

Üye
güzelmiş :tşk:

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
anlamadığım şekilde olsada hızlandı 58oo xm :))

asdasd22

asdasd22

Üye
hay allah razı olsun kardeş telefon uçak gibi oldu :D

ekle oraya nokia = C6-00 Başarılı :oke:

serinaga

serinaga

Üye
bunun mantıklı bir açıklaması warmı:allalla::allalla:

Bence arkadaşın dediği gibi tarihi geri alın, diğer ajanda bilgilerini girmeden tekrar tarihi düzeltin ve bakın bakalım yine de bir hızlanma var mı ??? Olmadı mı ? ajanda kayıtlarını girin ve hızlandığını gördüğünüzde tekrar silin, bi bakın bakalım hızlanma devam ediyor mu ??? Bazı arkadaşlar internette bir yerlere erişimden bahsetmiş, ajandaya yapılan kayıtlar bir kodlama mı yapıyor acaba da nete erişim yapmaya çalışıyor ??? Doğrusu bana hiç mantıklı gelmedi, birkaç gün sonra normal hıza dönüyor, neden ACABA ? Açıkçası ben denemedim ...

----------Eklendi @ 23:26:34 ---------- Yazıldı @ 23:10:15 ----------

3 Tane Mantık Kurabiliriz:

1-Ajandada not kaydettikten sonra menü arkaplanda açıktır ve buyüzden ortanca tuş ile tekrar menü açılmaz bu yüzden hızlanma olur.
2-Nokia ileride yapacağı bazı programlar için bu kodları saklıyor.
3- Beta Labs İçin Yapıldı.

EVET kesinlikle bir mantığı olmalı, bir arkadaş N8'de ilkili ajanda kayıtlarını silince telin sapıttığını yazmış, bence bir kodlama sözkonusu, tel başka türlü hızlanmaz, sadece ana menü değil, bir arkadaş müzik çalarda da belirgin bir hızlanmanın olayı bilmeyen bir arkadaşı tarafından farkedildiğini yazmış, ama şüpheli bir durum var gibi nete erişim yapıldığı söylenmiş, acaba bilgi mi sızdırıyor bir yerlere ???

kontdewil

Üye
nokıa n97 kullanıyorum.telde 38 tane oyun var menüyü açarken cok kasıyordu.bunu denedıgımde ınanamadım menü coştu mantık olarak bole bıse olması kabul edılemez ama oldu teşekürler....

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Oha lan 84 tane yoru var 3,4 sayfasnı inceledim böyle birşey oluyormu gerçekten arkadaşımda deniycem yarn N97 de merak ettim bak şimdi denemssem çatlarım :D
Bir kodlama var galiba burda çok garip birşey nokia daha bilmediğimiz ne kadar kod vardır şimdi :hmmm

yldrm000

Üye
n97 fark etti ama sadce geçişlerde müzik fotolara grerken yne aynı ama buda bişeydr:) teşekkürler.

theriskoftime

theriskoftime

Üye
Baya Hız Fark Etti.

memo318

Üye
kolay kolay yorum atmam ama harbiden helal olsun xD

Üst Alt