bunun mantıklı bir açıklaması warmı

Bence arkadaşın dediği gibi tarihi geri alın, diğer ajanda bilgilerini girmeden tekrar tarihi düzeltin ve bakın bakalım yine de bir hızlanma var mı ??? Olmadı mı ? ajanda kayıtlarını girin ve hızlandığını gördüğünüzde tekrar silin, bi bakın bakalım hızlanma devam ediyor mu ??? Bazı arkadaşlar internette bir yerlere erişimden bahsetmiş, ajandaya yapılan kayıtlar bir kodlama mı yapıyor acaba da nete erişim yapmaya çalışıyor ??? Doğrusu bana hiç mantıklı gelmedi, birkaç gün sonra normal hıza dönüyor, neden ACABA ? Açıkçası ben denemedim ...
----------Eklendi @ 23:26:34 ---------- Yazıldı @ 23:10:15 ----------
3 Tane Mantık Kurabiliriz:
1-Ajandada not kaydettikten sonra menü arkaplanda açıktır ve buyüzden ortanca tuş ile tekrar menü açılmaz bu yüzden hızlanma olur.
2-Nokia ileride yapacağı bazı programlar için bu kodları saklıyor.
3- Beta Labs İçin Yapıldı.
EVET kesinlikle bir mantığı olmalı, bir arkadaş N8'de ilkili ajanda kayıtlarını silince telin sapıttığını yazmış, bence bir kodlama sözkonusu, tel başka türlü hızlanmaz, sadece ana menü değil, bir arkadaş müzik çalarda da belirgin bir hızlanmanın olayı bilmeyen bir arkadaşı tarafından farkedildiğini yazmış, ama şüpheli bir durum var gibi nete erişim yapıldığı söylenmiş, acaba bilgi mi sızdırıyor bir yerlere ???