Telefonunuzda Çatlak Varsa Resimle Paylaşın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
bunlarda benim cihazdan ssler..

• Beğen
Tepkiler: akinkptn ve embome

embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
Süpersin Mühendis tşk ederim...
Dikkat ettiysen senin çatlama ile benim çatlama,aynı noktalara denk geliyor...
Resimleri Bekliyoruz...

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
aynen öyle. çatlak bölgeleri aynı. tüketici hakem heyetine nasıl başvurdun. baş vuru nasıl ne zaman sonuçlanacak ? sonucunda ne olacak. senden haber mi bekleyelim ? bende mi başvurayım.

embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
benden haber bekle
nokia ne şekilde bir savunma sunacak merak konusu
ama benim Davayı kazanmam %80 çünkü...
hakem heyetine Nokia,yı zedeleyici iyi bir rapor hazırladım...en Fazla 3 hafta daha beklemeni isteyeceğim...
çünkü terlefonunu aldığım günden Hakem heyetine gittiğim gün arası 101 gün...
4 defa serviste gitti.
Servise durduğu toplam gün sayısı 58 gün...
hakem heyeti iyi bir inceleme yaparsa %100 diyorum ama yinede emin değilim...

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
senden haber beklicem bakalım.sonuçları aktarırsın.
iyi geceler.

mavrick

mavrick

Üye
benden haber bekle
nokia ne şekilde bir savunma sunacak merak konusu
ama benim Davayı kazanmam %80 çünkü...
hakem heyetine Nokia,yı zedeleyici iyi bir rapor hazırladım...en Fazla 3 hafta daha beklemeni isteyeceğim...
çünkü terlefonunu aldığım günden Hakem heyetine gittiğim gün arası 101 gün...
4 defa serviste gitti.
Servise durduğu toplam gün sayısı 58 gün...
hakem heyeti iyi bir inceleme yaparsa %100 diyorum ama yinede emin değilim...

verirler yenisini

----------Eklendi @ 08:41:29 ---------- Yazıldı @ 08:40:31 ----------

senden haber beklicem bakalım.sonuçları aktarırsın.
iyi geceler.

sende basvursana ,olmazsa olmaz olursada hic degilse bir an once eline yenisi gecsin

RizeOnline

Üye
Arkadaşlar ben telefonculuk yapıyorum Rize'de öncelikle bir telefonu garantiye göndereceğiniz zaman kesinlikle bir telefoncu aracılığı ile gönderiniz ve mümkünse telefon tanıdığınız olsun böylece dükkan adından gönderildiği için daha çok dikkatli davranılacaktır. Ayrıca şunuda belirteyim ki servislerde hakediş denen bir olay olduğu için bizlerden cihaz alıp kapak değişimi parça değişimi ve yazılım yüklemek için cihaz toplarlar bu sayede onlarda hakedişlerini artırırlar. Ayrıca şunuda belirteyimki nokia samsung ve hemen hemen tüm markalarda kapak deforme adı altında kasa ve kapaklar ücretsiz olarak bir kereye mahsus olmak üzere değiştirilir. Burda kvk,genpa ve nokia club resmen adeta cihaz almak için bizlerden yarışmaktadırlar. Böyle bir ortamda senin karşılaştığın durum gerçekten çok kötü. Bireysel olarak fazla ilgilenmiyorlar ama dükkan olarak gönderilince ( sonucta musluk hep akıyor dukkanda ) ilgi alaka daha çok olmaktadır. Tekrar geçmiş olsun. Ben bir kere C7 mi şebeke sorunundan dolayı gönderdim. Güzelce yapıp getirdiler. Geçenlerde de ekranı çizik ve şebeke sorunu olan başka bir C7 gönderdim kasa kapak ekran ne varsa sıfırlayıp gönderdiler...

u_cosar

u_cosar

Üye
BEnimde bi ara ceptelefonumun kasasında çatlak vardı Genpa Teknis Servisi onardı kasayı yenisi ile değiştirdi.:hmmm

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bnm telefonunda HDMI da kılgibi bi çatlak war bide ekran çerçevesinde bi ezilme war garantiye yollasa daha kötü olmaz dimi çünkü bir arkadaş 5130 yolladı garantiye döndüğünde nete girmiyordu ne yaptıysalar internet sorununu çözemedi

Starsley

Kamera üstü plastik :D O kadar olsun %70 Metal :D Aliminyumdan iyidir.

slant1111

slant1111

Üye
benimde aynı yer catlak ya

Necmati

Necmati

Üye
Nokıa'yı suçlamayın hemen belki alan Firma yaptı :hmmm

Starsley

Aliminyummu metal senın fızıgının kac oldugu zaten ortada boylece arkadaş PARLAK PASLANMAZ METAL senin bahsettiğin aliminyum metal C7 nin kasası ondan değil koçum incelemelere bak aslında ÇELİK diye geçer. Burayı iyi oku A şık tasarımı cilalı paslanmaz çelik ve camdan inşa edilmiştir. BİZZAT NOKİA DİYOR.

skymoon_891_

Üye
Aynı şekilde anakart değişiminden sonra bu çatlakla geldi. Servise gittim görevli yok ben alırken çok inceledim yok böye böyle lanet olsun senin gibi şirkete dedim çıktım gittim. Ama en kısa zamanda ssleri atıcam. Bendeki çatlakta seninki kadar var.

teatrous

Üye
benim n8dede ekran çercevesinde göçükler var ve daha telefon düşmedi bile. o kadar özenle kullanmama rağmen olmuşsa bu nokiada bir sorun var demektir.:hmmm

Utku

Utku

Üye
NAssıl göçük resim atabilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt