Telefonunuz ne olursa olsun Türkçe kullanın ! More Locale 2

Sponsorlu Bağlantılar

harun20062007

harun20062007

Üye
Admin

- - - Eklendi - - -

Bunu yüklersek sorun çıkar mı? Cevaplarsen sevinirim

- - - Eklendi - - -

Şehriyar

• Beğen
Tepkiler: muraat38

fa197819781978

Üye
htc sense türkce menü indiricem yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

BallisticX

BallisticX

Üye
İyi Güzel Açıklama Varda 3 Seçenege Türkçe Olması İçin Ne Yazacagız Mesela Varianta Ne Yazacagız Ya'da Diger Seçeneklere Türkçe Yok Bende

mercegimden

mercegimden

Üye
Ilk denememde oldu cok tesekkurler. Samsung Galaxy SIII programi calistirdim sadece ingilizce, ispanyolca ve korece vardi ben amerikadan aldim. Turkce dilini secip Ulkeyide Turkiye secip tamamladim.

- - - Eklendi - - -

Ilk denememde oldu cok tesekkurler. Samsung Galaxy SIII programi calistirdim sadece ingilizce, ispanyolca ve korece vardi ben amerikadan aldim. Turkce dilini secip Ulkeyide Turkiye secip tamamladim.

aducama

Üye
çok işime yaradı sağol!

nefretsiz

nefretsiz

Üye
tesekkurler :)

formardin

Üye
hacı ben galaxy mini ye yükledim ama tr dili yok ..

robocop06

Üye
Emeğe saygı öncelikle ama bende işe yaramadı bilginize...

mardinli.mati

mardinli.mati

Üye
ise yaramiyorsa yuklemeyiz ama emege saygi

saybatli2010

saybatli2010

Üye
Her telefonda işe yaramaz. Bazı telefonlarda içinde türkçe seçeneği olduğu halde dil ayarlarında görünmeyen telefonlar için. Çalışıp çalışmadığını yükleyerek görebilirsiniz.

memet_deniz

Üye
Custom locale de ne yapmamiz lazim arkadaşlar türkçe çikmadida

ledayi2000

ledayi2000

Üye
arkadaşım bende mini2 var yükledim dediğiniz gibi tr dil seçeneği yok bende add lang dan tr turkey yazdım kısmi türkçe oldu ama tam değil

elif seung gi

Üye
telefonum galaxy s ama türkçe seçenek olmuyo.aynı seyi s3 te denedik hemen oldu ..galaxy s de neden olmadı ki acaba :/

meda33

meda33

Üye
teşekkürler

habbuj

habbuj

Üye
teşekkürler :)

sekeroglu123

Üye
telefoncuya vercektim bunun için 15 tl istedi vermedim morolocale 2 yi indirdim türkçe seçenekleri de var ama nasıl yapacagımı bilmiorm varianta bişey yazacakmıyz bilmiyorum yardımcı olun lütfenvarianta ne yazcz

sait56

sait56

Üye
TEBRİKLER :=)))

kral18

kral18

Üye
paylaşım için teşekkürler..

cihader

Üye
tesekkurler kardes

Üst Alt