aReude4dyet Üye benim tel 6630 güncelleme sırasında kapandı dahada açılmıyo bu program işimi görürmü kardeşim --------------- Ekleme --------------- ????
benim tel 6630 güncelleme sırasında kapandı dahada açılmıyo bu program işimi görürmü kardeşim --------------- Ekleme --------------- ????
D€aDMaN Üye aReude4dyet' Alıntı: benim tel 6630 güncelleme sırasında kapandı dahada açılmıyo bu program işimi görürmü kardeşim --------------- Ekleme --------------- ???? Genişletmek için tıkla ... Söylenenleri Takip Et.Yarar
aReude4dyet' Alıntı: benim tel 6630 güncelleme sırasında kapandı dahada açılmıyo bu program işimi görürmü kardeşim --------------- Ekleme --------------- ???? Genişletmek için tıkla ... Söylenenleri Takip Et.Yarar
aReude4dyet Üye herşeyi tam olarak yaptım ve böyle bir hata aldım nedendir acaba Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/URL]
herşeyi tam olarak yaptım ve böyle bir hata aldım nedendir acaba Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/URL]
D€aDMaN Üye dostum flashlar da bi sorun olsa gerek pc de yani sorun çünkü deneyen bi kaç kişi var çalışan prog. kapat bi de öyle dene(mozilla,herhangi oyun,internet explorer,vs..) İyi Forumlar
dostum flashlar da bi sorun olsa gerek pc de yani sorun çünkü deneyen bi kaç kişi var çalışan prog. kapat bi de öyle dene(mozilla,herhangi oyun,internet explorer,vs..) İyi Forumlar
sekinardi Üye bişey sorucamda ben mesela 6600a ben 2 gb hafıza taktım diyelim tel kapandı ve açılmıyor bu vermiş olduğun bu program işe yararmı???
bişey sorucamda ben mesela 6600a ben 2 gb hafıza taktım diyelim tel kapandı ve açılmıyor bu vermiş olduğun bu program işe yararmı???
xdiesel Üye merhaba kardeş ben bu işlemi yaparken ekranda bad block dedi. işlem tamamlanmadı. şimdi cihaz hiç açılmıyor ne yapacağım.
merhaba kardeş ben bu işlemi yaparken ekranda bad block dedi. işlem tamamlanmadı. şimdi cihaz hiç açılmıyor ne yapacağım.