TELEFONUNU HACKLEMEKTEN ÇEKİNENLER İÇİN BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR (Sertifikalama İle Birlikte)

Dostum ellerine sağlık baya emek vermişsin belli. Halen hack yapmayan kişilere şaşırıyorum. Yok telime oyun yüklenmiyor , yok uygulamalar çalışmıyor.
Hackle kurtul en sağlam yok

c6-01ime hack yapdım telefon reset cekmeye basladı simdi ne yapcam?

Konu Sahibi
mobile securityi sildin mi? Hackten dolayı reset atmaz. Yüklediğin birşeyden olabilir

mobile securityi silince düzeldi ama sertifika sorunu hala devam etmekte

selbar33

Üye
bilgi için çok teşekkürler.
hack ledikten sonra "güvenilmeyen uygulama yüklenemez" uyarısı sorunu tamamen bitiyormu

enkaz01

Üye
Merhaba Kardeşim ben telefonumu hacklemeyi düşünüyorum fakat telefonumun tarayısından mobil internet bankacılığı giriş bilgilerim 3.şahısların eline geçme olasılığı nedir.yardımcı olabilirminiz.

Tepkiler: selbar33
    Konu Sahibi
hacklemenin onunla bir ilgisi yok. Karde bak konuda da anlattım adının hack Olduğuna bakmayın bir program sonuçta diye

Adamsın üstad gerçekten bu açıklama işime yaradı

Konu Sahibi
estağfurullah. Bir faydamız dokundu ise ne mutlu bize

Mentor benim telefon c6 01 . dün bu konuyu okudum ve ilk kez hackledım .Başta bluetooth ta falan prob. oldu ama düzeldi sonra programlarla ugraşırken tlfnu kapayıp actım ve açılırken telefon kitlendi .Kitlendi derken yani tlf acılıyor ama ekranda hiçbişey gözükmüyor sadece yüklü olan duvar kağıdına bakıyorum hiç bi tuşta çalısmıyor du . Nese hard format attım ve belleyi yenıden yukledım ugrastım baya ( c6 01 de hard format sorununu biliyosunuz ) . Sizce bunun hackle bi ilgisi varmı ? yani her hackten sonra böyle olcaksa işmiz var ya da ''
ITAgents Theft Aware v2.00(0) Symbian^3 Signed '' bu programla bi ilgisi var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Konu Sahibi

ben bunu 6710, c6-01, e7 ve 701'e bizzat yükledim. dediğin sorunla hiç karşılaşmadım. başka bir sebebi vardır.

hiç mi sorun olmadı c6 01 de , hani bi kaç tecrüben varsa söylersen belki ben yapmam o hataları formattan kurtarırız mesela ne tür programları yüklemekten sakınalım.

Konu Sahibi
Valla ne desem boş ama her siteden bulduğunu yükleme. Bilindik yerlerden yükle. Öyle ram ile hızlandırma ile ilgili programları yükleme. Ne olduğunu bilmediğin internet kullanan programları yükleme.

tarxhn

Üye
bilgilendirme için saolsın

Incı

Üye
Bu konu hiç bu kadar güncel olmamıştı.
(güncelleme vol.925216740506489157)

sarp200

Üye
kardeş eline,emeğine sağlık