Telefonunu düşürenler buraya!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerim.

Üye
3510 bende de vardi.cok saglam telefon cok dusurmustum onuama hicbisey olmuyodu

Hiç düşmedi inşallah dahada düşmez

Bende one x'imi halıya düşürdüm 10 15 cm yüksekten Bişey olmadı

telefonu yeni aldığım zamanlardı. ekran jelatininde baloncuklar oluşmuştu bende çıkarayım dedim. çıkardıktan 5 dk sonra bişi oldu telefon elimde sekti. tutmaya çalışırken yatağın altına yüz üstü düştü. Allahtan çizilmedi

aaxx11

Üye

Balkondan düşen telefon nasıl garanti kapsamında değiştirildi ki ?

Dün eşofman giymiştim , klozetten kalkarken cebimden düştü klozetin kenarından sekti

Metin MF

Üye
benim durum çok ilginç

çocuktuk o zamanlar, ben para biriktirip ilk telefonum olan Nokia 1110'u almıştım. Bizim ev tren raylarının arkasında kalıyordu, ben de her gün arkadaşlarımla rayda oyun oynuyordum. Bir gün yine oyun oynuyoduk, tren gelmeye başladı biz çekildik, fakat meğerse telefon oyun oynarken cebimden düşmüş. Telefon gitti diye ağlamaya başladım.

Meğerse 2 rayın arasındaki çakıl taşlarının üstüne düşmüş telefona bir şey olmadı

Tepkiler: erdi_s

İyi içine düşmemiş
Ödüm koptu zaten

- - - Eklendi - - -

Aman hackless dikkat Allah muhafaza telefonun giderse olmaz ki sonra bize videolu anlatimi kim yapcak
vay vay vay . Videolu anlatımlarımı bilen varmış demekki yaw Yeni bi anlatım istermisiğiz ? ?

- - - Eklendi - - -

Ordan bir tren geçiyordu ki

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Hackless bilmem mi yaw lucky patcheri senden ogrendim

Tepkiler: HacKLess

zombaka

Üye
benim telefon wc de düştü fayans çatladı tel sağlam

boş ver çizilsin krılsın sen den kıymetlimi sana bişey olmasın

- - - Eklendi - - -

benim telefon wc de düştü fayans çatladı tel sağlam

Azımle telefonu yere çarpan fayansı çatlatırmış Öyle bir söz vardı

Tepkiler: erdi_s
okulda koşarken merdivenlerden inerken arkamdan telefonda geldi :-D tabi ben daha koşuyorum sınıfa girince arkadaşım telefon nerde dedi cebimdee dedim bi baktım yok telefon bende dedi nası sende dedim koşarken düştü dedi farketmedinmi dedi yok dedim bi baktım xperia u nun alt kısımdaki kapak kırılmış allahtan sarısıda vardı :-D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...