İbrahimEsşiz44
Üye
bilmiyomki bakıyorum pantolonsa alıyorum orjinale falan bakmıyorum üstüme otursun yeterPantolonun orjinal mi?
ne tesadüf bende ilk defa böyle bi sorunla karşılaşıyorumİlk defa duydum.

bilmiyomki bakıyorum pantolonsa alıyorum orjinale falan bakmıyorum üstüme otursun yeterPantolonun orjinal mi?
ne tesadüf bende ilk defa böyle bi sorunla karşılaşıyorumİlk defa duydum.

Hastamısınız la gece geceCinlerle alakalı bir durum olabilir bi imama başvur.
bi tarafta vampir muhabbeti bi tarafta kurtadamlar bi tarafta uc harfliler
başka mevzu yok mu ? 
Çift msj olms .s.sCinlerle alakalı bir durum olabilir bi imama başvur.
evet kullanyırum sarı renkli moshi vardı onun siyahını aldım yine aynıKılıf kullanıyo musun kardeşim?
Kullanmıyosan kılıf kullan
Kullanmıyosan kılıfını değiştirmeyi dene bence
onların başka işleri var benle uğraşmazlarCinlerle alakalı bir durum olabilir bi imama başvur.
doktor kendi haline bıraktıHastamısınız la gece gecebi tarafta vampir muhabbeti bi tarafta kurtadamlar bi tarafta uc harfliler
başka mevzu yok mu ?
![]()
niye bitiyon yorumlaraYorumlara bittim
Telefon kalınsa yırtılıyordur![]()

niye bitiyon yorumlaraYorumlara bittim
Telefon kalınsa yırtılıyordur![]()

evet önemli olan telefon kalınlığı napacanOnemli olan kalinligi degil

Ayaklara bak bi ayaklaraCinlerle alakalı bir durum olabilir bi imama başvur.
10 parmak görüyorumAyaklara bak bi ayaklara
Forumda son zamanlarda çok bahsediliyor böyle şeylerden. Ben okumadan kapatıyorum. Aslında kapatılması gerekiyor böyle mesajların.Hastamısınız la gece gecebi tarafta vampir muhabbeti bi tarafta kurtadamlar bi tarafta uc harfliler
başka mevzu yok mu ?
![]()
arkadaş konuları karıştırdı galiba böyle şeyler yazdığınaa göreForumda son zamanlarda çok bahsediliyor böyle şeylerden. Ben okumadan kapatıyorum. Aslında kapatılması gerekiyor böyle mesajların.
Arkadaşlar cin falan yazmışya onu söylüyorum. Gereksiz mesajlar.arkadaş konuları karıştırdı galiba böyle şeyler yazdığınaa göre
25-50 tl arası pantolonlarPantolonun orjinal mi?
o yüzden cebe bişey koyamoypmNote 2 de bile kullanıyorum ne telefonun orada olduğu hissediyorum nede cebimi yırtıyor tek eksiz telefon bozulmasın diye sağ cebimin tamamını işgal ediyor
bende onlara söylüyorum size değilArkadaşlar cin falan yazmışya onu söylüyorum. Gereksiz mesajlar.

cebi delenin telefon olduğuna emin misin![]()

kalp krizi diyolarSen o telefonu al okula götür
@TheFenomen

Halka var mı halka atalımkalp krizi diyolar![]()

okuumuyorum da okul ne alakaSen o telefonu al okula götür
@TheFenomen
türkçe konuşun yakalp krizi diyolar![]()
halka ???Halka var mı halka atalım![]()