Telefonun orjinal olup olmadığını anlamak.!!Yardım..!!

Sponsorlu Bağlantılar

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun orjinal olup olmadığını anlamak.!!Yardım..!!
Arkadaşlar diyelim ki umre veya hac için arabistana veya herhangi bir ülkeye gittiğimizde telefon alırken telefonun orjinal olup olmadığını nasıl anlarız. Nokiada *#0000# yapınca oluyor galiba ama samsungta veya iphone da nasıl anlarız?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
eger az birsey tecruben varsa eline almadan gozunle bile anlarsin

_RYUK_

_RYUK_

Üye
samsunglarda ise *#1234# yaparak anlayabilirsin, zaten orijinal olmayan hemen kendini sırıtıyor

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ya Yazilimindan Mi Anlamazsin .. Hafifliqindende Mi .?

Her Turlu Bell Olurr .. :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
iyide kendini her türlü belli ederki

15097

15097

Üye
evet kendini şak diye ele verir çakma.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Telefondan hic anlamayan biri alacaksa anlamaz orjinal olup olmadigini. :nono:

dofnes

Üye
*#06# tüm telefonlarda seri numarasını gösterir

furuko1231

Üye
@mks740 *#06# çıkan numarayı bu adreste sorgula bakalım ne çıkacak yaz buraya orjinal değilmi falan yazıyor galiba orada :)

15097

15097

Üye
@mks740 *#06# çıkan numarayı bu adreste sorgula bakalım ne çıkacak yaz buraya orjinal değilmi falan yazıyor galiba orada :)
bende bakıcam simdi ona :D orjinal oldugunu biliyorum ama yinede merak ettim :) link için :tşk:

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
*#06# tüm telefonlarda seri numarasını gösterir

imei numarasını gösterince nasıl anlıycaz orjinal olup olmadığını?

- - - Eklendi - - -

Hepinize teşekkürler arkadaşlar..

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye

hayır anlar eline alır bu çok çok hafifmiş falan der yani
Hafif telefonun cakma oldugunu biliyosa telefondan az da olsa anliyo demektir. ben hic anlamyanlardan bahsediyorum.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
iphone dokunmatıgınden menusunden ve yazılarından hemen bellı eder renkler parlak olmaz anında bellı olur kamerası zaten cakmanın felakettır

nokıada ıse yıne aynısı dokunmatıgı bıle bellı eder kasa aynıdır ama menu ve kamera ele verır yıne

samsungda kullandıysa az cok anlarsın bence bunlar hepsı ıcın gecerlı içi hepsı berbat cakmaların

Üst Alt