kamaliyus
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefon elimden düşmüyor arkaplanda oupeng genelde açık oluyor en az 4 saat quake 1,5 saatte rf de maç yapıyorum telefonu ısıtmayı hiç başaramadım nası beceriyorsunuz anlamadım gittiAcaba batarya yeni diyemi fazla ısınmıyor
Telefon elimden düşmüyor arkaplanda oupeng genelde açık oluyor en az 4 saat quake 1,5 saatte rf de maç yapıyorum telefonu ısıtmayı hiç başaramadım nası beceriyorsunuz anlamadım gittiAcaba batarya yeni diyemi fazla ısınmıyor
Hangi telefon o acaba ?ya yeni nesil telefonların isletim sistemleri ve ramleri yüksek olduğu için sıkıntı yok ama bizde oluyor işte
hangi telefon o acaba ? :d ya yeni nesil telefonların isletim sistemleri ve ramleri yüksek olduğu için sıkıntı yok ama bizde oluyor işte
Normalde benim telefonda banamısın demiyor o programlarda gelde joikuspot ve youtube programını kullanmaya gel hele o youtube programını 1 saat kullandıktan snra telefonu gelip soğutun artık üstüne tavayı koyup çift sarılı yumurta kırıyorum
O da iyi doğalgaz/tüpe para vermekten kurtuluruzAykut'u Saygıyla anıyoruz...
- - - Eklendi - - -
Konu amacından sapmaya başladı
benim c5 cayir cayir yaniyo ama.d
Çoğunlukla bağlantıyı kesip arkaplanda bırakıyorum arada açık kalıyoyok net baglantısı etkin olmadıgı icindir oupengi kullansan snin de ısınabilir arkaplanda oldugu icin etkin degildir baglantı
bi soğuk bi sıcak telefonu bozacanbeninde E63üm var çok ısınınca dolaba koyuyom. 5 dakka sonra alıp kullanmaya devam ediom.
78 model renaultla köye su tesisati dôşemeye gdyoruz araba ısınıyor hararet 100 radyotere su döküyoruz. Acaba bu telfonun neresne dökelim suyu ısınınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?