Merhaba, ben n82 kullanıyorum. Örn: X-plore. Bu uygulamanın kısayolunu menüye girince hemen galerinin yanında yapabilirmiyim? Bazı arkadaşlarda gördüm bu mümkün fakat ben çok araştırdım denedim yapamadım. Yani bir kısayolun konumunu menüde istediğim yere koyabilirmiyim?
"c:\Private\101F4CD2\Applications.dat telefonunuzun menüsündeki ikonların ve klasörlerin konumlarını ve ayarlarını saklar."
demişsiniz bu klasörde applications.dat diye bir dosya yok. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
arkadasım sanırım yanlış uygulamayı acıyorsun C:\Private\101F4CD2\Applications.dat değiL.. C:\PRIVATE\101F4CD2\Content\appshelldata.xml şekline bakmalısın dosyaya ulaşabilirsin
--------------- Ekleme ---------------
benim de bir sorunum var telefonum E52 hack uygulamasını prd.uda.fpsx bu dosya üzerinden yapıyorum gayette güzel çalışıyor
fakat bunu prd.rofs2.fpsx yani Z: ye gömüyorum + modifiye ediyorum dosyaları tekrardan telefona flashladıgımda (attıgımda) telefon açılmıyor tekrar eski yönteme dönüyorum X-plore ile dosyaları Z: ye taşıyıp o şekilde modifiye etmeye çalışıyorum hiç bir şekilde X-plore ile dosyalar Z: ye monte edilemiyor yani Z: dosyası değişiklik yapmama izin vermiyor
Sorun ne oLabiLir arkadaşLar umarım ayrıntılı şekiLde sorunumu yansıtabilmişimdir
SaygıLar

arkadasım sanırım yanlış uygulamayı acıyorsun C:\Private\101F4CD2\Applications.dat değiL.. C:\PRIVATE\101F4CD2\Content\appshelldata.xml şekline bakmalısın dosyaya ulaşabilirsin
benim de bir sorunum var telefonum E52 hack uygulamasını prd.uda.fpsx bu dosya üzerinden yapıyorum gayette güzel çalışıyor
fakat bunu prd.rofs2.fpsx yani Z: ye gömüyorum + modifiye ediyorum dosyaları tekrardan telefona flashladıgımda (attıgımda) telefon açılmıyor tekrar eski yönteme dönüyorum X-plore ile dosyaları Z: ye taşıyıp o şekilde modifiye etmeye çalışıyorum hiç bir şekilde X-plore ile dosyalar Z: ye monte edilemiyor yani Z: dosyası değişiklik yapmama izin vermiyor
Sorun ne oLabiLir arkadaşLar umarım ayrıntılı şekiLde sorunumu yansıtabilmişimdir
SaygıLar
). Yardımcı olursanız sevinirim.arkadasım sanırım yanlış uygulamayı acıyorsun C:\Private\101F4CD2\Applications.dat değiL.. C:\PRIVATE\101F4CD2\Content\appshelldata.xml şekline bakmalısın dosyaya ulaşabilirsin
SaygıLar