Telefonun herşeyi ile oynamak isteyenler (SİSTEM HACKDE VAR)!

Sponsorlu Bağlantılar

sekinardi

sekinardi

Üye
teşekkürler bilgiler için ama ben yapamıom :(

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon olabilir...

talat070

Üye
sagol

nimlyel

Üye
Merhaba, ben n82 kullanıyorum. Örn: X-plore. Bu uygulamanın kısayolunu menüye girince hemen galerinin yanında yapabilirmiyim? Bazı arkadaşlarda gördüm bu mümkün fakat ben çok araştırdım denedim yapamadım. Yani bir kısayolun konumunu menüde istediğim yere koyabilirmiyim?

"c:\Private\101F4CD2\Applications.dat telefonunuzun menüsündeki ikonların ve klasörlerin konumlarını ve ayarlarını saklar."

demişsiniz bu klasörde applications.dat diye bir dosya yok. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

LaNDaR

Üye
Merhaba, ben n82 kullanıyorum. Örn: X-plore. Bu uygulamanın kısayolunu menüye girince hemen galerinin yanında yapabilirmiyim? Bazı arkadaşlarda gördüm bu mümkün fakat ben çok araştırdım denedim yapamadım. Yani bir kısayolun konumunu menüde istediğim yere koyabilirmiyim?

"c:\Private\101F4CD2\Applications.dat telefonunuzun menüsündeki ikonların ve klasörlerin konumlarını ve ayarlarını saklar."

demişsiniz bu klasörde applications.dat diye bir dosya yok. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

arkadasım sanırım yanlış uygulamayı acıyorsun C:\Private\101F4CD2\Applications.dat değiL.. C:\PRIVATE\101F4CD2\Content\appshelldata.xml şekline bakmalısın dosyaya ulaşabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

benim de bir sorunum var telefonum E52 hack uygulamasını prd.uda.fpsx bu dosya üzerinden yapıyorum gayette güzel çalışıyor

fakat bunu prd.rofs2.fpsx yani Z: ye gömüyorum + modifiye ediyorum dosyaları tekrardan telefona flashladıgımda (attıgımda) telefon açılmıyor tekrar eski yönteme dönüyorum X-plore ile dosyaları Z: ye taşıyıp o şekilde modifiye etmeye çalışıyorum hiç bir şekilde X-plore ile dosyalar Z: ye monte edilemiyor yani Z: dosyası değişiklik yapmama izin vermiyor

Sorun ne oLabiLir arkadaşLar umarım ayrıntılı şekiLde sorunumu yansıtabilmişimdir
SaygıLar

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım sanırım yanlış uygulamayı acıyorsun C:\Private\101F4CD2\Applications.dat değiL.. C:\PRIVATE\101F4CD2\Content\appshelldata.xml şekline bakmalısın dosyaya ulaşabilirsin

benim de bir sorunum var telefonum E52 hack uygulamasını prd.uda.fpsx bu dosya üzerinden yapıyorum gayette güzel çalışıyor

fakat bunu prd.rofs2.fpsx yani Z: ye gömüyorum + modifiye ediyorum dosyaları tekrardan telefona flashladıgımda (attıgımda) telefon açılmıyor tekrar eski yönteme dönüyorum X-plore ile dosyaları Z: ye taşıyıp o şekilde modifiye etmeye çalışıyorum hiç bir şekilde X-plore ile dosyalar Z: ye monte edilemiyor yani Z: dosyası değişiklik yapmama izin vermiyor

Sorun ne oLabiLir arkadaşLar umarım ayrıntılı şekiLde sorunumu yansıtabilmişimdir
SaygıLar

Z ile ilgili bir bilgim yokki :)

nimlyel

Üye

SaygıLar

Peki tamam buldum o dosyayı. Nasıl İstediğiğm bir kısayolu istediğim konuma koyucam? Fazla xml bilgim yok.Txt olarak açtım ama nasıl editlenceğini bilmiyorum(Hangi kodların nereye konulcağını yani :)). Yardımcı olursanız sevinirim.

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
bilgi için teşekkürler

ilhamikd

ilhamikd

Üye
Tşkr güzel anlatım

furkan5800

furkan5800

Üye
süper

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
İşinize yaradı umarım :)

ayhanfa

Üye

SaygıLar

arkadaş hackli Uda kesme dosyası arıyordum. Benim telefonun sürümü 052.003 sende varsa siteye upload edebilir misin.

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Malesef kardeşim :)

lgkg300

lgkg300

Üye
Teşekkürler, telefonu hackledim yeni sertifika süresi geçmiş vs uyarı almadan bütün uygulamaları yüklüyorum faka z: diskindeki klasörlere erişemiyorum nasıl editleyebilirim? ben telefona arapça yazma dili ekleyeceğim fakat z: sources/multitap klasörüne erişemiyorum. erişiyorum ama arapça dil dosyasını içine atamıyorum

quad4core

quad4core

Üye
:tşk: :tşk:

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Xplore den ayar çektiniz mi ?

aworldsocold

Üye
teşekkürler üstad ellerine sağlık...

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
hacker misin oğlum sen :D

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim , telefon hacki konusunda yeterince bilgim var :)

thechoosenone

Üye
eline emeğine sağlık teşekkürler.

Üst Alt