alperenmelik
Üye
Telefonun faturasında imei kodu yazmadığı için garantisi gecersiz oldu yardım!!
gecen yıl mayıs ayında internetten nokia n82 marka telefon almıştım, gecen gün telefon arıza yaptı durup duruken, bende nasıl olsa garantisi var yetkili servise götüreyim dedim, genpa yetkili servise götürdüm , telefonun imei numarasından baktı telefonun garantisi dolmuş dedi .nasıl olur dedim ben daha telefonunu alalı 1yıl olmadı. faturanızı görelim dedi bende verdim, telefonu aldığım hepsiburada.com 'un gönderdiği faturanın üzerinde telefonun imei kodu yazmıyor, faturanız gecersiz ,garantinizde gecersiz cevabını aldım, hepsiburadaya okadar mesaj yazdım cevap yazan yok hep aynı otamatik cevabı yolluyorlar "yetkili servise götürün" diye, zaten götürdük sonuç alamadık. cok saçma bir durum fatura olmassa garantide olmuyor yani
, telefonu aldığım sitede hiç cevap yazmıyor sorularıma, artık yemin ettim birdaha internetten alışveriş mi aslaaaaaa kesinlikleee yapmam
, ben bu faturayı şimdi nasıl düzelttirecem imei kodunu nasıl yazdıracam bu faturanın üzrine bir fikri olan var mı?
, telefonu aldığım sitede hiç cevap yazmıyor sorularıma, artık yemin ettim birdaha internetten alışveriş mi aslaaaaaa kesinlikleee yapmam
, ben bu faturayı şimdi nasıl düzelttirecem imei kodunu nasıl yazdıracam bu faturanın üzrine bir fikri olan var mı?