Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonun fabrika ayarlarını geri aldım internet açılmamaya başladı
Sponsorlu Bağlantılar
99.zaza
Üye
Konu Sahibi
Telefonun fabrika ayarlarını geri aldım internet açılmamaya başladı
Arkadaşlar 5130 xpress music kullanıyorum sadece 1 kere msn açabildim bende ayarlarla oynamışımdır diye fabrika ayarlarını geri aldım daha sonra internetim açılmamaya başladı yardım edermisiniz ?
Da®kness
Üye
Açılmayan tam olarak nedir? Kendi web tarayıcısı mı? Opera mini gibi bir tarayıcı mı?
99.zaza
Üye
Konu Sahibi
tarayıcı açılıyor ama hiçbir siteye bağlanamıyorum
Da®kness
Üye
Telefondaki bağlantı ayarları silinmis olabilir mi acaba? Bir kontrol et.
99.zaza
Üye
Konu Sahibi
hayır yapılandırmadan baktım turkcell wap gprs ve turkcell ınternet duruyor
--------------- Ekleme ---------------
ya yardım eden yok mu bari bi fikir verin
D-WADE BURAK
Üye
hattın ne hat degıstıgınde ınternet ayarlarının olması gerekırdı yanı format atınca oda gıttı onları tekrar yapman gerekır...
99.zaza
Üye
Konu Sahibi
o ayarları nasıl yapıcağımı anlatsanız daha güzel olucak o kadar kişide demişti bu forum çok güzel aradığın şeyin cevabını 1 günde bulursun diye
--------------- Ekleme ---------------
bu arada hattım turkcell
degerli43
Üye
ben de telefonuma fabrika ayaelarını yükledim hatta tüm ayarları ama hiçbi sorun çıkmadı. hattım avea ve msn e sorunsuz bağlanıyorum.. Turkcell lerin genelinde sorun var
tugay91
Üye
sorma yahu turkcel hat kullanıyorum telefonum 5130 windows live messenger yüklü telde ama bağlanamıyorum bende yapılandırma ayarında erişim noktası turkcell internet mi olacak yoksa tukcell wap gprs mii
Mehmet
Emekli Yönetici
Bende de olmuştu başka bir sim kart tak internete filan girme sonra kendi kartını tak