Telefonun altı kırıldı !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun altı kırıldı !!!!
telefon yaklaşık 1 metreden yere düştü ve son hali .. malzemesi kaliteli diyenlere gelsin

erkara_64

kardeşim öncelikle geçmiş olsun...nasıl bir zemine ve hangi açılarda düştüğünü yazarsan bizlerde daha dikkatli davranırız...

pRime.

pRime.

Üye
Geçmiş olsunda. Çok merak ediyorum nasıl becerdin altını kırmayı? Özel bir teknik falan mı kullandın telefonu düşürürken?

aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsunda. Çok merak ediyorum nasıl becerdin altını kırmayı? Özel bir teknik falan mı kullandın telefonu düşürürken? Bir sürü kullanıcı bu n8i düşürüyor ve genelde 1.5 metre yüksekten, telefona birşey olmuyor, sen düşürüyorsun 1mtreden telefonun altı çıkıyor. Ilginç. Sana önerim Wave alman. Inanılmaz bir telefondur.

bir sürü kullanıcı diyorsunda ve 1.5 metreden kimden duydun veya gördün ?? benim sana burda yalan borcum mu var? neresi ilginç anlamadım? 1 metre yükseklikten yere düştü diyorum.birde 200 özel testten geçmiş bu telefon.başlarım böyle testine.daha düşme testinden çaktın be diğer testleri nasıl geçtin acaba n8:off:

pRime.

pRime.

Üye
bir sürü kullanıcı diyorsunda ve 1.5 metreden kimden duydun veya gördün ?? benim sana burda yalan borcum mu var? neresi ilginç anlamadım? 1 metre yükseklikten yere düştü diyorum.birde 200 özel testten geçmiş bu telefon.başlarım böyle testine.daha düşme testinden çaktın be diğer testleri nasıl geçtin acaba n8:off:

Beni yanlış anlama yalan borcun da yok. sana birşey demiyorum da benim çevremde de var N8 kullanan çok düşürüyolar telefonu ufak çizilmeler oluyor sadece... Seninkine biraz şaşırdım haliyle...

aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi
bende şaşırdım ilk anda dedim heralde yerden birşey fırladı.telefonun altının kırılacağı aklımın ucundan geçmemişti.diğer konuda arkadaş gibi bende mağdurum.bunu nasıl yaptırcaz:ağlarım:

SilentOne

SilentOne

Üye
aga nasıl becerdin yha

pRime.

pRime.

Üye
bende şaşırdım ilk anda dedim heralde yerden birşey fırladı.telefonun altının kırılacağı aklımın ucundan geçmemişti.diğer konuda arkadaş gibi bende mağdurum.bunu nasıl yaptırcaz:ağlarım:

Servise verebilirsin amma kullanıcı hatası demeleri ihtimaller arasında. Parça çok kötü mü kırıldı? Cepten giriyorum da resim çok net değil. Takmayı denedin mi parçayı geri?

aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi

Servise verebilirsin amma kullanıcı hatası demeleri ihtimaller arasında. Parça çok kötü mü kırıldı? Cepten giriyorum da resim çok net değil. Takmayı denedin mi parçayı geri?

ya yerine taktımda oynuyor altı.çok sinirime dokunuyor. o vida yerlerinden kırıldı

pRime.

pRime.

Üye
ya yerine taktımda oynuyor altı.çok sinirime dokunuyor. o vida yerlerinden kırıldı

Oou kötü olmuş. Ozaman en iyisi servise ver, derdini anlat. Ama kullanıcı hatası derler büyük ihtimal. Tekrar geçmiş olsun.

aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi
ozggurr

ozggurr

Üye
telefon yaklaşık 1 metreden yere düştü ve son hali .. malzemesi kaliteli diyenlere gelsin

Telefonu dusurmussun ve kirmayi basarmissin, telefonunu defalarca dusuren ve sorun yasamayan insanlara laf atmak icin baslik acacagina servise git, kendi hatandan dolayi telefonu kirdigin icin parca ve servis ucretini ode ve tamir ettir.

Aga dustum kolum kirildi, ben simdi ne yapmaliyim diye kirik kolunun resimlerini saglik sitelerine gonderir mi insanlar...

Birisi de cikar saglam kolunun resmini yollar, ben de dustum benimki kirilmadi, sen dusmeyi bilmiyorsun der sonra...

Bu kadar basitlestirmeyelim herseyi lutfen...

Burasi Nokia'nin kendi sitesi olsa diyecegim ki lafin resmen Nokia'ya.. Bu site Nokia sitesi de degil...

Oyle yapiyorsunuz ki insanin gecmis olsun diyesi bile gelmiyor tavirdan dolayi....

Malzemesi saglam diyenlere gelsinmis...

erquin

erquin

Üye
Telefonu dusurmussun ve kirmayi basarmissin, telefonunu defalarca dusuren ve sorun yasamayan insanlara laf atmak icin baslik acacagina servise git, kendi hatandan dolayi telefonu kirdigin icin parca ve servis ucretini ode ve tamir ettir.

Aga dustum kolum kirildi, ben simdi ne yapmaliyim diye kirik kolunun resimlerini saglik sitelerine gonderir mi insanlar...

Birisi de cikar saglam kolunun resmini yollar, ben de dustum benimki kirilmadi, sen dusmeyi bilmiyorsun der sonra...

Burasi Nokia'nin kendi sitesi olsa diyecegim ki lafin resmen Nokia'ya.. Bu site Nokia sitesi de degil...

Oyle yapiyorsunuz ki insanin gecmis olsun diyesi bile gelmiyor tavirdan dolayi....

Dogru bir tesbit ayrıca servise gitmesine gerek yok japonla da yapıştırırsın :)

Uruloki

Uruloki

Üye
valla daha önce mesaj yazarken canım sıkılıyordu telefonu 30 cm den kilime bırakıyordum bi gün 1.5 metreden elinden düştü sonra bi gün zıpladım kılıftan çıktı 2 metreden fanyansa çakıldı ekfan üstü dün akşam müzik dinliyodum dalmışım scorpions un no limit şarkısı başladı zıpladı yine yere çakıldı şuanda telefonda yazıyorum sol alt kenarda ufak ezilme gibi bişi var ve altının çıkmasına şaşırdım ne malı fin mi çin mi

sh0ck

sh0ck

Üye
Geçmiş olsun kardeş. Üzüldüm N8'in için.

Keşke silikon kılıf falan kullansaydın. Bir telefona ne kadar sağlam denilsede, ondan titanyumdaki kaliteyi beklememek gerekir.

Düşürdüğün zeminide söylersen bizleride bilgilendirmiş olursun. Yatağa düşürmekle mutfak mermerine düşürmek bir olmasa gerek.

aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi

ya sen kimsin n8 i sahiplenmişsin resmen.telefonu sen mi yaptın?nokiada hissen mi var?? burda mağdur olan benim sen değil.burası destek bölümü değil mi? soru soramazmıyız burada??n8 i hiç mi kötülemeyeceğiz??sen başınada gelirde görürürüm seni sonra buraya kırılmış halini koyamazsın bu laflarından sonra .senin tesellinide isteyen yok.bu nasıl bir yorumdur ya..hala okuyorum bu saçma yorumunu:angry:

byilmazZ

byilmazZ

Üye

arkadaşım sen naptın ya, niye bu kadar yüklendin anlamadım. arkadaş sadece fikir danışmak için bu konuyu açmış ve bir de foto yüklemiş. demek ki bir hata varmış telefonun fabrika çıkışında, düşünce kırılmış, bu kadar.

GrafiXer

GrafiXer

Üye
arkadaşlar c,hazın zarar görebilecek parçasıda sadece alt üst kapat plastik diğer cihazların heryeri plastik yedek parçasını bulup takabilirsin diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun telefon dik ve sert bir şekilde gelmiş anlaşılan

alikan-N8

alikan-N8

Üye

Dostum her yorumunu takip eder faydalı bulurum ama bu yorumda sanki arkadaşa biraz fazla yüklenmişsin. Caaanım telefonu elinden düşmüş kırılmış adamda hayal kırıklığı yaşamış bunuda bence gerçekten en gerekli yer olan burada paylaşmış bizlerde görmüşüz. Adamım sende nasıl düşürdün caanım telefonu nasıl kıydın be ya kendinide atsaydın yere :) Tamam her N8 1 metreden düşünce kırılacak değil ama arkadaş yaşadığı olayı paylaşmış. N8 le ilgili olumsuz yorumlarada katlanmak lazım bence

Ayrıca telefonu sakın japonla filan yapıştırmayasın yarın öbürgün farklı bi sebepten açılması gerekir bu seferde açılmaz daha çok uğraşırsın. Sen servise ver 1000 liralık telefon için 50-100 lira servis ücreti öder sonrasında daha dikkatli kullanırsın bence dostum çok geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...