Telefonumun şarzı 5 saat dayanmıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun şarzı 5 saat dayanmıyo
Arkadaslar telefonum galaxy ace II telefonu ilk aldigimda boyle deildi sanirim ama simdi telefonla anca internete giriyorum 5 saat dayanmiyor sarzi bu neden olabilir?? Senkronizasyonlar kapali 3g kapali neden boyle sarzim cok gidior... Artik biktim telefonu sarza takmaktan 5 saat nedemek yaa lutfen yardim edin ne yapmam lazim servise mi gotursem ne yapsam ??

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bataryayı %25'den aşaya indirme, telefonun rootluysa batarya bilgilerini sıfırlayabilirsin, bazı uygulamalar kapatsanda arkada işlem yaparlar bunlara dikkat et.Batayayı çok sömürüyorum diyorsan not2 bataryası alıp telefona bantlayabilirsin :ehe

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
Batarya %25 den asaya inmesin derken sunumu demek istedin?

%25 olunca sarza tak?

yakupb03

yakupb03

Üye
yüzde otuz falan tak ışte

skywalker06

skywalker06

Üye
Wi-fi açıkken 5-6saat zor görürsün birde ekran parlaklığı arkaplan uygulamarı buna etken bendede aynı telefon var wi-fi açıkken 5-6 saatı çok zor görüyorum

gredyy06

gredyy06

Üye
Wifi falan acik deil vodafonun internetinden 3g ile giriyorum 5 saat dayanmiyor...

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Ekran ıSıqını En Dusuk Yap,3g'yi Kapat,Sıyah Tema kuLLan Dene BakaLm Fark eDecek mi.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
İnternet çok harcar

- - - Eklendi - - -

Özellikle de şebeke interneti yani normal denebilir

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
5800-Fx Cfw,kuLLanCısıyım teLfon eLmDen 5 dk duSmez Hep FaCdn MesjLasyOrum Yemın eDerim Şarjm 22,23 Saat qDyo Yani Demek iStdqm Bu Kadar DusmemeLi bu Süre Şarj Cihaznı CebnDe TaşyCak haLi yOk :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Androidde normal kullanımda o kadar zor gidiyor çoğu telefonda. sürekli internetle zor

codblackops2

codblackops2

Üye
JenLedger7

JenLedger7

Üye
5800-Fx Cfw,kuLLanCısıyım teLfon eLmDen 5 dk duSmez Hep FaCdn MesjLasyOrum Yemın eDerim Şarjm 22,23 Saat qDyo Yani Demek iStdqm Bu Kadar DusmemeLi bu Süre Şarj Cihaznı CebnDe TaşyCak haLi yOk :)

Dostum 5800 bendede vardı şarj konusunda cok iyiydi suan LG 3D Max var. 5800ı sadece bu konuda özledim :D

5800dayken wifi acık whatsapp falan acık tarayıcı herşey acıkken 1günü gecik gidiyodu nerdeyse suan benimde 5-6 saat anca gidiyor.

Android telefonun geneli bu 3gyi kapatınca baya farkediyor bu arada.

codblackops2

codblackops2

Üye
sen birşey mi diyorsun 5-6 saate benim 5800 da joikuspotu bi açıyorum 1 saate kalmadan şarj bitiyor. şarj olmuş bir şekilde tekrar şarja takıyorum 5-6 saat aşırı yoğun kullanımdan sonra şarjda iken telefonun şarji bitiyor.bence normal mi , normal.

- - - Eklendi - - -

bataryanın anasını ağlattık yani :pro2:

JenLedger7

JenLedger7

Üye
Ne 5800mış herkesin elinden geçti arkadaş :) Dünyada kullanmayan kalmamış :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Ben 3 yıl kullandım 1 kere arıza yapmadı 4 kere suya soktum 1000 kere yere düşmüştür en az ama taş gibiydi şimdi iphone kullanıyorum hemen ççiziliyo

avcitalip

avcitalip

Üye
bir wipe data at istersen :evet:

Samet.25

Sifirla bi

messevim

messevim

Üye

türkçenin içine ettin. yazık

skywalker06

skywalker06

Üye
5800 kullanmadımda bende e63 vardı şarjı hiç kullanmazsam 10 gün çok kullanırsam 5gün gidiyordu :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
vala bnde ace 2 kulaniom paso netteyim bi gune yakin gdio kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...