Telefonumun İşlemci Hızı kendş kendşne değişiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun İşlemci Hızı kendş kendşne değişiyor ?
Merhaba arkadaşlar. Sony Ericsson Live with Walkman cep telefonum var. Unlimited adlı Rom'u kurdum. Ayarlar>Rom Control>Performans>En yüksek işlemciyi 1 GHZ ayarlıyorum. Aynı şekilde SetCpu ile de yapıyorum(Voltage Control falan da denedim, Root yetkilerini verdim) Fakat kendi kendine bu ayar 356Mhz'ye düşüyor. Deli oldum hiç bir şekilde beceremedim.Sizce nedendir ? Nasıl çözerim ?

PriZm

PriZm

Üye
Kernel o.c destekliyormu?

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Her kerneli denedim. Krsh, Extended Stock falan

Kerim.

Kerim.

Üye
Ondemand da mi?eger oyleyse performance moduna al.

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
Evet, ayarlar uygulanmıyor. Interactive kullanıyorum daha çok pil için. Ondemond da da denedim fakat hiçbirinde gelişme yok. NAWY adlı arkadaşın dediği gibi hızı kendiliğinden fix 356 değerin düşüyor

PriZm

PriZm

Üye
Peki setcpu dan değer değiştirdiginde ekranın altında superuser permissions granted yazıyormu? :hmmm

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
Peki setcpu dan değer değiştirdiginde ekranın altında superuser permissions granted yazıyormu? :hmmm

Evet hocam. Hatta CPU ile ilgili olan herşeyin Super User yetkilerini sildim. Sadece SetCPU'nun yetkisini bıraktım ama nafile. Kendi kendine düşüyor :)

PriZm

PriZm

Üye
Cidden ilginç bir sorun.çünkü superuser iznide var.setcpu uyumsuz desen başka programlarda sorun çıkartmış..

aklıma kernel uyumsuzluğu haricinde bir neden gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

kalbimdesiin

Üye
Siyah kerneli yukle onunla beraber stweaks programi geliyor cpu gpu audio telefonun sarj olus ayarina kadar elle yapabiliyorsun

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
Cidden ilginç bir sorun.çünkü superuser iznide var.setcpu uyumsuz desen başka programlarda sorun çıkartmış..

aklıma kernel uyumsuzluğu haricinde bir neden gelmiyor.

Neyse hocam yeni Rom atmaya karar verdim zaten. Yardımınız için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Siyah kerneli yukle onunla beraber stweaks programi geliyor cpu gpu audio telefonun sarj olus ayarina kadar elle yapabiliyorsun

Live with walkman'de siyah kernel yok maalesef

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
Rom değiştirdim gene fayda etmedi, hala anlayamadım sebebini

PriZm

PriZm

Üye
Bence kesinlikle kernelinde bir problem var.hangi kerneli kullanıyorsun?

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
Rage Kernel 3.2 kullanıyorum. Başka bir Rom kurup Kernel Panic kullanmayı deneyeceğim. Netice iyi olur inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt