Telefonumun interneti yavaş bi dk atın kardeşlerim

Sponsorlu Bağlantılar

hasomoto

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun interneti yavaş bi dk atın kardeşlerim
5130 xpressmusic kullanıyorum hattım vodafone internet yavaş bunu hızlandırmanın veya sinyali sabitlemenin bir yolu yok mu arkadaşlar sizlere yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum..

tempestshine

tempestshine

Üye
bildiğim kadarıyla yok.telefona göre değişiyor bu internet hızı.5300'da çok yavaş bir internet varken c3'de vahşet :D

sevdimki

Üye
o telefon 3g desteği olmadığı için haliyle çok yavaş. Max 20kb/s hangi paketi kullanıyorsun bilmiyorum ama cepnet kullanıyorsan adil kullanım kotası dolana kadar 20kb ile dolduktan sonra 12 kb ile bağlanırsın. Verdiğim rakamlar en yüksek hız değerleri.

mstf_l

mstf_l

Üye
o telefon 3g desteği olmadığı için haliyle çok yavaş. Max 20kb/s hangi paketi kullanıyorsun bilmiyorum ama cepnet kullanıyorsan adil kullanım kotası dolana kadar 20kb ile dolduktan sonra 12 kb ile bağlanırsın. Verdiğim rakamlar en yüksek hız değerleri.

3g olmadan edge ile de 40 kb ye kadar cıkabilir :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
edge 184 te degil 384 kbps ile baglanır ben e63 daha 3g acmadan 30u geciyom istersen bi ara ss gostereyim

sevdimki

Üye
sen öyle diyorsan :)
Ben aynı telefon kullandım diyorum sen e63 diyorsun. O dediğin şey telefondan telefona değişir

hasomoto

Üye
    Konu Sahibi
Yani sakatlardayız hiç mi çözümü yok ya

TheCower

TheCower

Üye
Ayarlar > bağlantı > paket veri > paket veri bağlantısı > sürekli bağlantı
yaparsan nete girmesen bile şarj göstergesinin yanında bir E işareti çıkar. Daha hızlı girebilirsin diye düşünüyorum. Bir dene. Üstünde kırmızı bir çizgi geldiğinde ise bil ki ya biri arıyo ya msj gelecek ya da başka birşey olacak.

Deko35

Üye
telefonu kendi tarayıcısı ile kullanırsan daha hızlı (yani müzik çalardan) ancak opera gibi sayfa lar ı açmaz bence ucweb i kur 3 saniye de sayfa açıyor

cyber

cyber

Üye
ben 3g ile 500 kb/s geçemedim

cyber

cyber

Üye
Avea ya geçicem en kısa zamanda kartalcell e

Üst Alt