Telefonumun hoparlörü patladı. Cfw yüklü serviste sorun olur mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun hoparlörü patladı. Cfw yüklü serviste sorun olur mu ?
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi telefonumun hoparlörü patladı. Sahilde elimden düştü kum kaçtı şarj girişine, kulaklık girişine, usb girişine ve hoparlöre. Iki gündür konuşurken cızırtılı geliyor sesler. Telefonuma cfw yüklemiştim bugün servise vermeyi düşünüyorum. Serviste bi sorun olur mu ? Şimdiden teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aykut yazılımsal bir sıkıntı olmadığı için bakacaklarını düşünmüyorum, yani olmaz kanısındayım.

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Cızırtı frekans karışımı gibi bir ses mi? Yoksa yankı şeklinde mi geliyor?

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Yankı değil abi. Biraz Önce konuştum telefonla bende cızırtı vardı karşı tarafta yankı varmış.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim kapağı aç ve toprak gidebilecek (hoparlör, mikrofon, usb ve jak girişi) yerleri çekim gücü ayarlanabilir bir süpürge ile düşük ayarda buralara tut.

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Bi de ben sakaryadayım burada Nokia care mi ne öyle bişey var. Daha önce servise verdim oraya "burada yapılabilecek bişeyse 2 güne teslim ederiz değilse 20 günde gelir" dediler. 20 günde gelmişti. Bu hoparlör patlaması kısa sürede yapılabilecek bişey mi ?

doctorrr

doctorrr

Üye
bence hiç uğraşma servise ver :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
çok geçmiş olsun Aykut :(

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
çok geçmiş olsun Aykut :(

Çok sağol ömer :( kum kaçtı yaa var mı böyle bişey :(

- - - Eklendi - - -

bence hiç uğraşma servise ver :hmmm

Yunus bende servise verme taraftarıyım ama önce kendim temizlemeyi deneyeyim belki düzelir. Benim sorunum cfw yüklü olması. Bu engel olur mu ? Gökçen abi yazılımla ilgili değil olmaz dedi ama benzer konulara baktım servise gelen cihazlara öncelikle format atıyorlarmış :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Durum?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
kullanıcı hatası ücret talep ederler, geçmiş olsun

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Fazla Baslı Şarkılardan Banada Olduydu Zil Patladı Sandıydım Meğersem Yerinden Çıkmış Zil Yerine Sıkıca Bastır Öle Dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...