ismail Üye AsLaN_PenÇeSi' Alıntı: androide geçmeyi düşünüyorum. - - - Eklendi - - - olabilir haberim olmadan sıvı teması olmuştur belkide Genişletmek için tıkla ... Şimdiden hayırlı olsun bende lumiaya geçmek istiyom
AsLaN_PenÇeSi' Alıntı: androide geçmeyi düşünüyorum. - - - Eklendi - - - olabilir haberim olmadan sıvı teması olmuştur belkide Genişletmek için tıkla ... Şimdiden hayırlı olsun bende lumiaya geçmek istiyom
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: Şimdiden hayırlı olsun bende lumiaya geçmek istiyom Genişletmek için tıkla ... saol seninde wp hayırlı olsun o arkadaş
İsmail' Alıntı: Şimdiden hayırlı olsun bende lumiaya geçmek istiyom Genişletmek için tıkla ... saol seninde wp hayırlı olsun o arkadaş
aydinaslan Üye orjinal batarya görünümlü çin malı bataryalar var telefoncular 15-20tl ye satıyorlar,şişme problemi bu bataryalarda görülüyor aynı zamanda orjinal bataryanın yarı performansını bile göstermiyor
orjinal batarya görünümlü çin malı bataryalar var telefoncular 15-20tl ye satıyorlar,şişme problemi bu bataryalarda görülüyor aynı zamanda orjinal bataryanın yarı performansını bile göstermiyor
Havvali Üye benim bataryalarım orjinal olsun çin olsun farketmiyor sarjdayken telefonu kullandığımdan şişiyor en az 10 tane bataryam böyle öldü gitti...
benim bataryalarım orjinal olsun çin olsun farketmiyor sarjdayken telefonu kullandığımdan şişiyor en az 10 tane bataryam böyle öldü gitti...
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi Havvali' Alıntı: benim bataryalarım orjinal olsun çin olsun farketmiyor sarjdayken telefonu kullandığımdan şişiyor en az 10 tane bataryam böyle öldü gitti... Genişletmek için tıkla ... bende cogu zaman sarjdayken kurcaliyorum dedign doru
Havvali' Alıntı: benim bataryalarım orjinal olsun çin olsun farketmiyor sarjdayken telefonu kullandığımdan şişiyor en az 10 tane bataryam böyle öldü gitti... Genişletmek için tıkla ... bende cogu zaman sarjdayken kurcaliyorum dedign doru
tekgöz38 Üye sonuçta batarya bu bir yandan dolarken diğer yandan boşalıyo.2iş bir arada olunca haliyle beyni bulanıyo şekli değişiyo.
sonuçta batarya bu bir yandan dolarken diğer yandan boşalıyo.2iş bir arada olunca haliyle beyni bulanıyo şekli değişiyo.