Telefonumu yere düşürdüm acil yarıdım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

can585

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu yere düşürdüm acil yarıdım
Arkadaşlar bende nokia n96 var.Bir sakarlık üzerine telefonumu yere düşürdüm kamerası kırıldı,hoparlör bozuldu ve sim kartı görmüyor ne kadara tamir ettirebilirim veya tamire değermi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla çok kötü olmuş..baya pahalıya patlar..garantisi varsa servise gönder onlar bari yapsın..yoksa öldüm fiyatına gider..

can585

Üye
    Konu Sahibi
garantisi geçen ay mı ne bitti sanırım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonun yarısı gitmiş be kardeşim..yarı fiyatına patlar aşağı yukarı..

ArslanArif

ArslanArif

Üye
bence hiç tamire felan verme değmez çok para isterler ayrıca tamir gördüğü için daha sonra satamazsın ve daha önemlisi tamir ediyoruz diye için deki parçaları çalıyolar

can585

Üye
    Konu Sahibi
saolasın

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hoperlör aldığım duyumlara göre ucuza yapılır da Kamerası bana göre pahalıya patlar, Simkart hakkında hiçbi fikrim yok. Kamerayı gerçekten eski haline getirebilmeleri için Sony Destek'ten CarlZiess optik isteyecekler çok pahalı değil ama ucuz da değil. Fiyatını bir sor istersen sormaktan kimseye zarar gelmez. AMA DİKKAT ET GERÇEKTEN TAMİR EDECEK BİR YERE EMANET ET!!!

[Cenk]

[Cenk]

Üye
garantisi bitmesi kötü olmuş bence bi telefoncuya göster derim nekadar patlar tamiri falan sana uyarsa yaptır derim yazık olmasın n96ya..

can585

Üye
    Konu Sahibi
yardımlar için teşekkürler ama aşağı yukarı bir fiyat söylerseniz daha mutlu olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt